Kurai no Zodiaka zīmēm veiksies 2018. gada novembrī?

Zodiaka zīmes – lūk, kāda laime jūs sagaida 2018. gada novembrī!

Kad Jupiters izveidos labvēlīgu aspektu ar citām planētām – katra zodiaka zīme var rēķināties ar veiksmi. Novembrī labklājības planēta nonāks savā mājvietā – Strēlnieka zvaigznājā. Tas nozīmē, ka pat visnerūpīgākajiem cilvēkiem beidzot uzsmaidīs veiksme. Kurās dzīves jomās to gaidīt katrai zodiaka zīmei, lasiet tālāk rakstā, ko esam jums sagatavojuši.

Auns

Auniem vajadzētu koncentrēties un pievērsties karjeras jautājumiem. Darījumu sfērā notiks grandiozi notikumi. Nolīgtie darbinieki saņems ilgi gaidīto paaugstinājumu un algas palielināšanos, bet privātie uzņēmēji ķersies klāt drosmīgam projektam. Pēdējais solās būt fantastiski ienesīgs (Jupiters nemāk savādāk). Novembrī veiksmīgi būs arī darījumi ar vērtspapīriem. Auniem ieteicams aktīvi investēt šajā periodā.

Vērsis

Samērā neparedzams mēnesis Vēršiem. Šiem ļaudīm būs jāiepazīstas ar kopdzīves trūkumiem. Partneri nez kāpēc uzvedīsies briesmīgi, un kaitinās Vēršus ar saviem iznācieniem. Liekas, kāds sakars ar to Jupiteram un laimei? Kur nauda, mīlestība vai slava? Mieru, tikai mieru – viss būs, pat divkāršos apmēros. Tikai šie ciemiņi nāks no pilnīgi nepazīstamiem cilvēkiem. Tāpēc Vēršiem ieteicams apbruņoties ar pacietību, nodarboties ar meditāciju, apgūt jaunus hobijus. Un pats galvenais – atvērt savu sirdi un durvis jaunajam.

Dvīņi

Dvīņi jau tagad var nopirkt sev izejamo tērpu. Novembrī tos gaida galvu reibinoši panākumi karjeras jomā. Līdz pat tam, ka Jupiters iepriecinās šos ļaudis ar ārzemju komandējumu ar tiesībām uz vienas nedēļas atvaļinājumu. Doties uz siltajām zemēm un pagarināt sev vasaru – kas gan var būt labāks par to Gaisa stihijas pārstāvjiem? Visi perspektīvie projekti iegūst zaļo gaismu mēneša beigās, kad zīmes valdošā planēta izveidos harmonisku savienojumu ar laimes planētu un Sauli.

Vēzis

Neskatoties uz to, ka novembris tradicionāli Ūdens stihijas pārstāvjiem nav labvēlīgs, Vēži tomēr iegūs savu iespēju iegūt laimi. Tā viņus gaidīs partnera siltajā gultā. Vientuļajiem Vēžiem palaimēsies atrast savu otro pusīti, bet ģimeniskajiem Vēžiem – sasniegt harmoniju pārī. Jupiters vienmēr pilnībā apmierina cilvēka patiesās vajadzības. Tāpēc Vēži var gulēt pilnīgi mierīgi.

Lauva

Lauvām vienmēr ir paaugstinātas ambīcijas. Lepnie šīs zīmes pārstāvji nekad nešaubās par savām spējām, un cieši tic sekojošiem panākumiem. Tikai viņi nemāk gaidīt. Viņiem vajag visu un uzreiz. Un lūk, kas ir pārsteidzoši: novembrī tieši tā arī sanāks. Lauvas “noķers” totālus panākumus. Lielākajā daļā gadījumu panākumiem būs finansiāls raksturs, jo Jupiters ir labklājības planēta. Tāpēc Lauvas var dorši rēķināties ar iespaidīgu naudas summu pieplūdumu.

Jaunava

Jaunavām priekšā samērā nestabils mēnesis. Pirmās novembra dekādēs liksies, ka Jupiters ir aizmirsis par vispaklausīgākajiem un uzticamākajiem zodiaka pārstāvjiem. Tomēr tāds viedoklis pilnībā pazudīs mēneša beigās. Merkūra savienība ar Jupiteru atvērs šīs zīmes pārstāvjiem durvis uz laimes zemi. Viss, par ko viņi sapņoja, maģiskā veidā piepildīsies. Jo īpaši paveiksies biznesa lietās. Tāpēc labāk būtu uzrakstīt pāris vēlēšanās, kamēr zīmes valdītājs Merkūra uzsāk savu skrējienu uz labklājības planētu.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru