10 neparasti fakti par Zivju zīmē dzimušajiem

zodiac_sign__pisces_by_yuhon-d2vql3p

Mīlēt ir grūti, bet nemīlēt nedrīkst. Zivis ir vissarežģītākā Zodiaka zīme. Jums jāatzīst, ka jums nav ne mazākās sapratnes par to, kas notiek jūsu drauga-Zivs galvā. Velns, pat, ja jūs paši esat dzimuši šajā zīmē, tad droši vien paši ne vienmēr varat tikt skaidrībā ar savu saprātu!

LASI VĒL: 7 lietas, kuras nepieciešams zināt par sievieti Lauvu

Bet man jums ir labas ziņas!

Jūs neesat vieni. Un vispār jau jums vajadzētu pateikties Dievam par to, ka esat dzimuši tieši Zivs zīmē. Lūk, 10 iemesli, kāpēc neviens nesaprot Zivis, un kāpēc tas ir pilnīgi normāli.

1.fakts

Zivis ir 12. Zodiaka zīme. Zivis ir pēdējā Zodiaka zīme. Un tas nozīmē, ka visi, kuri ir dzimuši šajā zīmē, ir sava veida maisījums no visām 11 iepriekšējām zodiaka zīmēm.

Tas nozīmē, ka Zivīm dažreiz ir tiešām grūti tikt galā ar sevi un savām sajūtām. Lūk, kāpēc viņas ir tik neizlēmīgas un bieži vien pieņem pilnīgi stulbus lēmumus.

Tomēr šo cilvēku pluss ir tajā, ka viņi ir ļoti atvērti. Zivis ir draugs, kurš vienmēr saka  “jā”, pat, ja vēlāk to nožēlos.

Un tomēr Zivis ir cilvēki, kuri lielākoties ir orientēti uz loģiku un nevis jūtām. Kaut arī viņas veic impulsīvas rīcības, parasti viņi padomā, pirms to dara.

Bet vismaz vienu reizi viņi ir gatavi pamēģināt visu.

2. fakts

Zivis vienmēr meklē jaunus iespaidus. Zivis pastāvīgi atrodas jaunu ideju un iespaidu meklējumos. Bet īpaši laimīgas viņas ir tad, kad atrod cilvēku, kurš būtu gatavs dalīties ar viņām tieksmē uz piedzīvojumiem.

Parasti Zivīm ir veiksmīgākas attiecības ar tiem cilvēkiem, kuri tāpat kā viņi, mīl haosu un ažiotāžu.

Ja Zivis nonāk “stabilitātes” un paredzamības lamatās, tad, visticamāk, veiks kādu impulsīvu darbību un pirmo reizi izmantos iespēju veikt radikālas pārmaiņas dzīvē.

LASI VĒL: Kāpēc Jaunava ir labākā Zodiaka zīme!

3. fakts

Viņas ir līdzjūtīgas. Zivis ir ļoti līdzjūtīgi cilvēki. Viņi dažreiz raud, skatoties melodrāmas,un pastāvīgi ziedo naudu labdarībai. Un to visu viņi dara patiesi un nevis, lai izrādītos. Tā kā, ja jūs meklējat uzmanīgu un rūpīgu dzīves partneri, tad paskatieties uz Zivīm.

Šķir tālāk un uzzini 10 neparastus faktus par Zivīm. 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru