10 neparasti fakti par Zivju zīmē dzimušajiem

4. fakts

Viņām mēdz būt grūti atšķirt realitāti no fantāzijām. Zivis ir lielākie sapņotāji uz Zemes. Un viss tāpēc vien, ka viņu debesu patroni ir Jupiters un Neptūns.

Zivis pastāvīgi metas arvien jaunu un jaunu mērķu meklējumos, nekādi nespējot ne nomierināties, ne kaut ko novest līdz galam. Bet tur jau arī slēpjas viņu jaukums, vai ne?

5. fakts

Viņas līdzpārdzīvo. Zivis ir ļoti jūtīgi cilvēki. Dažreiz svešas emocijas viņus pārņem tik ļoti, ka viņi nevar tikt skaidrībā par savējām. Dažreiz viņu dzīve atgādina haosu tikai tāpēc, ka viņām nav laika tikt skaidrībā ar savām problēmām: visapkārt taču ir tik daudz svešu!

Vispār jau tas ir pluss, nevis mīnuss. Kaut vai tāpēc, ka, ja jums būs nepieciešams, lai kāds sniegtu savu plecu, jūs noteikti zvanīsiet Zivīm. Galu galā, nevienam citam nav tik daudz pašaizliedzības.

LASI VĒL: Jaunava – viena no sliktākajām Zodiaka zīmēm. Lūk kāpēc – Neapgāžami pierādījumi

6. fakts

Viņas var normāli saprast tikai tad, kad paliek vienas. Ja Zivis ieslēgs istabā kaut uz stundu, tad viņas noteikti izmantos šo laiku, lai tiktu skaidrībā ar sevi un sastādītu kaut kādu jaunu pasaules iekarošanas plānu. Tada nu ir viņu īpatnība: ja viņas ir sabiedrībā, tad vienmēr ir aizņemtas ar citiem, bet paši savu dzīvi dzīvo “autopilotā”.

Zivis var justies produktīvas un savākušās tikai tad, kad paliek vienatnē.

7. fakts

Un tomēr: sirds dziļumos viņas ir introvertas. Pamatā tas nozīmē, ka viņas cenšas vienmēr un visur ap sevi pulcēt jaunus cilvēkus. Tomēr viņas gandrīz nekad nezina, kā pārvērst šīs paziņas par reāliem draugiem.

Zivīm ir grūti rēķināties ar pilnīgu pašatdevi no citu cilvēku puses. Bet pašas gan viņas vienmēr tam ir gatavi!

Lūk, kāpēc Zivis var uzdot tik daudz jautājumus par jūsu dzīvi. Viņas patiešām ir ziņkārīgas! Un viņām sāp, ja neesat ar viņām atklāts.

8. fakts

Viņas draudzējas ar visiem. Zivis vienmēr cer uz to, ka cilvēki ar viņām atklās savu labāko pusi. Viņas ir ideāli advokāti. Vismaz viņas vienmēr aicina “netiesāt citus cilvēkus, kamēr to vaina nav pierādīta”.

Arī ballītēs pie Zivīm vienmēr ir jautri, bet ne visiem: tajās mēdz būt cilvēki no dažādiem sabiedrības slāņiem.

LASI VĒL: Lūk, kāpēc Mežāzis ir pati gudrākā zodiaka zīme. Kurš būtu šaubījies!

9. fakts

Zivis ir jūtīgas un emocionālas. Esiet uzmanīgi, kad izlemsiet izteikt Zivīm kārtējo aizrādījumu par to, ka viņas pārāk daudz runā. Jūsu draugs var apvainoties – un daudz stiprāk, nekā jūs domājat.

Zivis ir ļoti jūtīgas un jebkurā brīdī var ļoti satraukties vai samulst. Domājiet, pirms viņas aizvainojat.

Toties, ja jums pašiem ir stress, tad varat par to pat nestāstīt savam draugam – Zivij. Viņš jau sen to zina.

10. fakts

Zivīm patīk lomu spēles. Viņas tik ļoti grib dzīvot, ka viņām ar vienu, savējo dzīvi ir par maz. Zivis dod priekšroku dzīvot dažas dzīves vienā, un tāpēc, kad viņas sev pielaiko dažādas lomas, tas ir normāli un dabiski. Neapvainojiet viņas divdabībā.

Ja Zivis skaidri nezina, kādu lomu tagad izdzīvo, tad parasti viņām ir ļoti grūti veikt izvēli vai spert nākamo soli. Vienkārši viņas ir tādi cilvēki.

avots: cluber.com.ua
Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru