7 lietas, kuras nepieciešams zināt par sievieti Lauvu

Sievietes Lauvas ir cietsirdīgi līderi ar maigu iekšējo dabu. Var šķist, ka Lauvas ārēji ir mežonīgas, bet iekšēji viņas ir jautras un maigas. Viņās harmoniski sadzīvo kopā jutekliskums ar spēku, harizma ar rūpīgumu, nesataustāmība ar paredzamību.

Ja jūs pazīstat kādu sievieti Lauvu vai arī pati tāda esat, jums jāatceras lūk kas:

Viņas ir līderes Zodiaka zīmju starpā

Viņas ir optimistiskas un bezbailīgas. Viņas ar drosmi stājas pretī problēmām un ir gatavas uz visu. Sievietes Lauvas ir līderes, kas cenšas kontrolēt pilnīgi visu, ko vien viņas var – tā var būt vakara plānošana, rēķinu pārbaude restorānā, vai arī pārliecināšanās par to, ka kāds ir izdarījis viņam uzticēto darbu kā nākas.

Viņām patīk būt uzmanības centrā

Viņas pieņem lēmumus un vienmēr gaida, ka kāds no malas tos apstiprinās. Cilvēki it visā, kas saistīts ar plānošanu un tā izpildi, cenšas paļauties tieši uz viņām. Tajā pašā laikā viņas vienmēr gaida uzslavu. Viņas spēj apvieno cilvēkus. Lai gan viņām patīk cilvēku kompānija, strādāt labāk patīk tomēr vienām. Viņām patīk pievērst sev uzmanību ar spilgtu ārējo izskatu, izsmalcinātām frizūrām vai grimu, kas spēj viņas izcelt no pūļa.

Turpinājumu meklējiet nākošajā lapā 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru