5 dezodoranta īpašības, par kurām zina retais

Izrādās, ka pateicoties dezodorantam var izvairīties ne tikai no nepatīkamas smakas, bet arī atrisināt daudzas sīkas problēmas, ar kurām mēs katru dienu saskaramies.

Pieklusināt čīkstošas durvis

Ja jums pie rokas nav speciāls čīkstošu durvju smērējamais līdzeklis, tad pamēģiniet izmantot dezodorantu. Blogeri apgalvo, ka smēre strādā lieliski, tikai procesu nāksies pastāvīgi atkārtot. Vai arī beidzot nopirkt īpašu smēri.

Mazināt niezi pēc kukaiņu kodumiem

Lai nekasītu odu kodumus līdz asinīm, izmantojiet cieto dezodorantu, kurā ir alumīnija sāļi, kas mazina kairinājumu un niezi.

Izvairīties no tulznām pēc jauniem apaviem

Pirms vilkt kājās jaunos apavus, apsmērējiet kājas ar cieto dezodorantu (papēžus, kauliņus, mazo pirkstiņu). Jūs atbrīvosieties ne tikai no svīšanas, bet arī no liekas beršanās.

Atsvaidzināt kleitu skapi

To pašu cieto dezodorantu var izmantot arī kā gaisa atsvaidzinātāju. Vienkārši atstājiet to atvērtu skapī.

Paildzināt grima dzīvi

Ja jūsu āda ir taukaina un grims visu laiku “notek” dienas laikā, tad ir veids, kā to noturēt vietā, izmantojot pie rokas esošos līdzekļus. Pēc tam, kad esat beigusi pucēties, ar pirkstu paņemiet nedaudz dezodoranta un ar vieglām, plaukšķinošām kustībām uzklājiet to uz T-zonu. Tas palīdzēs samazināt seruma izstrādi, un  “saglabāt seju” līdz pat dienas beigām.

Avots: zaplets.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru