10 lietas, kas vieno visus pa kreisi šļūcējus

Dažas vīriešu krāpšanas pazīmes ir tik ļoti acīmredzamas, ka sievietes vienkārši nevar tās ignorēt: lietišķas tikšanās līdz vēlam vakaram, lūpu krāsas nospiedumi uz krekla, nepazīstams sieviešu smaržu aromāts… Toties ir vēl slēptākas lietas, kas var norādīt uz to, ka jūsu izredzētais ir potenciālais krāpnieks.

Lūk, 10 vīriešu krāpšanas pazīmes.

  1. Viņš neciena savu māti

Pēc psiholoģijas doktores Kerolas Libermanes, grāmatas “Sliktie puiši: kāpēc mēs viņus mīlēt, kā dzīvot ar viņiem un kad tos pamest” (Bad Boys: Why We Love Them, How to Live with Them and When to Leave Them”) autores vārdiem, sievietei ir rūpīgi jānovēro, kā viņas vīrs (tai skaitā arī topošais) attiecas pret savu māti. Ja viņš viņu NECIENA, tad, visticamā, tamlīdzīgā veidā attieksies arī pret jums.

  1. Viņš ir egoistisks un narcistisks

Sargieties no egoistiskiem, narcistiskiem un līdzjust nemākošiem cilvēkiem. Vīrietis, kas SIEVIETĒ SASKATA VIEN BAUDAS OBJEKTU, ir vairāk nosliece uz krāpšanu. Turieties no viņa pa gabalu! Necentieties viņu izmainīt. Un nepārlieciniet sevi, ka viņam jūs esat vajadzīga, tāpēc, ka viņš no tā nemainīsies (vienkārši neuzskata to par vajadzīgu!).

  1. Viņš sajūt savu spēku

Pētījumi ir pierādījuši, ka VALDONĪGIEM UN SPĒCĪGIEM vīriešiem ir lielākas iespējas pakļauties kārdinājumam. Vienkārši tāpēc, ka viņi uzskata, ka ir tiesīgi tā darīt! Un tomēr, psihologi apgalvo, ka patiesa uzticība pārī var šo situāciju labot.

  1. Viņam ir zems pašvērtējums

Ja viņš pastāvīgi uztraucas par novecošanu, matu zaudēšanu vai iespējamu atlaišanu, tad viņa pašvērtējums, visticamāk, ir zemākajā līmenī. Tādam vīrietim pastāvīgi IR NEPIECIEŠAMS SEKSUĀLĀS PIEVILCĪBAS APSTIPRINĀJUMS. Viņš var mēģināt stāvokli labot, saņemot komplimentus un uzslavas “no malas”. Labākais, ko jūs varat darīt tāda vīrieša labā – pārstāt salīdzināt viņu ar citiem un veicināt viņu sasniegt pašam savus mērķus.

  1. Viņam ir kaitīgi ieradumi

Vīriešiem, kuri DZER VAI LIETO NARKOTIKAS, kā likums nav nekādu ierobežojumu. Viņi uzskata, ka viņi var darīt visu, kas ienāk prātā – tai skaitā arī krāpt. Izvairieties no tādiem!

Šķir nākošo lapu un noskaidro atlikušās pazīmes 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru