10 lietas, kas vieno visus pa kreisi šļūcējus

  1. Viņš pēkšņi ir kļuvis ļoti kritisks

Ja jūsu vīru nekad īpaši nav uztraukuši mājas darbi, bet pēc tam pēkšņi viss, ko jūs darāt, sāk viņu sadusmot, tad tā ir skaidra pazīme tam, ka kaut kas nav tā, kā vajag. Kritizējot un pazemojot jūs, viņš cenšas ar JUMS MANIPULĒT, lai novērstu uzmanību no sava paša sliktās uzvedības. Tomēr, pirms izdarāt pārsteidzīgus secinājumus, izslēdziet stresa vai depresijas esamību jūsu vīram.

  1. Viņš ar visiem flirtē

Ja jūsu vīrs vai puisis CENŠAS APBURT KATRU SIEVIETI, kuru satiek savā ceļā (jūsu mammu, māsu, draudzeni utt), tad reiz viņš var aizspēlēties. Protams, daži vīrieši patiešām var būt apburoši, neesot neuzticīgi, bet jums ir jātur abas acis vaļā!

  1. Viņš cieš no “aizmāršības”

Viņš ir sācis aizmirst tuvinieku dzimšanas dienas? Neatceras, kurš ir jūsu mīļākais restorāns un, ko jums patīk ēst no rītiem? Vai viņš atceras par saviem solījumiem? Šāda veida “aizmāršība” var norādīt uz to, ka viņa galvā ir SAJAUKUŠĀS dažu cilvēku SIMPĀTIJAS AR ANTIPĀTIJĀM (piemēram, jūsu un potenciālās mīļākās).

  1. Viņš ir sācis uzvesties vēl atsvešinātāk

Ja viņš ir pārstājis stāstīs, kas viņam nupat ir zvanījis, vai arī NEATBILD UZ ZVANIEM, kad jūs esat blakus – tas ir iemesls bažām. Tāpat jūs vajadzētu padarīt modrus arī tas, ja jūsu vīrietis bieži MAINA PAROLES datorā vai arī bieži “AIZMIRST” TELEFONU automašīnā vai darbā. Lielākā daļa sieviešu, kuras tika piekrāptas, novēroja šīs pazīmes, bet tās noignorēja. Uzticieties savai intuīcijai!

  1. Ir mainījusies viņa seksuālā uzvedība (iespējams, pat uz labo pusi)

Viņš joprojām saka, ka jūs mīl, bet JŪSU INTĪMĀ DZĪVE IR MAINĪJUSIES. Ja tas jūs satrauc, tad parunājiet ar vīrieti par to. Pasakiet viņam, ka jums liekas – viņš ir mainījies. Pajautājiet, kas tam ir par iemeslu. Ja viņš noliedz pārmaiņas savā uzvedībā pret jums, tad esiet uzmanīga. Iespējams, viņš kaut ko (vai kādu) slēpj.

Sargiet viens otru!

Avots: marketium.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru