10 ģeniāli iemesli, kāpēc tev vajadzētu uzglabāt citronus saldētavā

Citroni ir lieliski veselībai: tie ir neticami bagāti ar vitamīnu C un daudzām citām barības vielām un antioksidantiem, un tie piešķir burvīgu garšu gan ēdieniem, gan dzērieniem. Daudzi cilvēki uzglabā pāris citronus augļu traukā, bet, vai tu zināji, ka ir daudz labāks veids, kā tos uzglabāt?

Sasaldē savus citronus! Citroni ir lielisks produkts, ko iesaistīt savā diētas plānā jebkurā veidā, bet to sasaldēšana ļauj mums vieglāk un ātrāk tikt pie augļa jebkuras daļas. Lai nekavētos, tālāk lasi par 10 iemesliem, kāpēc tev vajadzētu uzglabāt citronus saldētavā.

1) Citronu miziņa ir vislabākā daļa. Citrona miziņā ir 10 reizes vairāk vitamīni nekā svaigi izspiestā citrona sulā. Sasaldēti citroni ir pietiekoši stingri, lai tos varētu pierīvēt jebkuram ēdienam. Tu vari izmantot jebkuru augļa daļu, ieskaitot to mazumiņu, kas satur visvairāk lietderīgo vielu veselībai – miziņu.

LASI VĒL: Sasaldēti citroni ir daudz veselīgāki par svaigajiem! Izlasot šo rakstu, uzreiz sagatavoju veselu kilogramu un ieliku saldētavā

Pamēģini tos sasaldēt, lai atvieglotu rīvēšanu.

2) Citroni ir bagāti ar vitamīnu C. Šis svarīgais vitamīns palīdz mums cīnīties ar saaukstēšanos un gripu, kā arī neitralizē brīvos radikāļus, kas liek mums izskatīties vecākiem,. Viens liels citrons sniedz mums 53 mg ar vitamīn un C, kas ir gandrīz 90 % no nepieciešamās dienas devas.

3) Citrons palīdz mūsu organismam atjaunoties. Lielais vitamīna C daudzums, kas atrodas citronos, ir būtisks, lai ražotu kolagēnu, kas savukārt palīdz mūsu ķermenim veidot jaunus kaulus, jaunus asinsvadus un cīpslas, kā arī sadziedēt brūces.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru