10 iemesli, kāpēc bērni visneciešamākie ir tieši trīs gadu vecumā!

Ar trīsgadniekiem ir desmit reizes grūtāk nekā ar divgadniekiem.

Izdevums Scary Mommy sagatvojis sarakstu ar 10 iemesliem, kāpēc nav vērts žēloties par  divgadnieku, jo ar trīsgadniekiem  jums būs daudz grūtāk!

Tad lūk:

  1. Divos gados viņi knapi māk runāt. Trīs gados viņi neaizver muti nekad!
  2. Divos gados viņi raud. Trīs gados viņi taisa tādas episkas histērijas, ka jūs sāciet domāt, vai viņos nav iemiesojies velns!
  3. Divos gados viņi ar prieku apēdīs visu, ko jūs dodiet. Trijos viņi ēd tikai trīs produktus( parasti tie sastāv no cietes un kausēta siera.)
  4. Divos gados viņu vannošanās ir pasākums , kas aizņem desmit minūtes un pēc kuras bērns kļūst tīrs. Trīs gados šis process ilgst vairāk par stundu , ar ūdeni pa visu vannasistabu, viscaur izmirkušo mammu un 16 slapjiem dvieļiem.
  5. Divos gados viņi valkā autiņbiksītes, kuras var mainīt pēc vajadzības. Trijos viņi skaitās iemācīti iet uz podiņa un visa pasaule griežas tikai ap viņu urīnpūsli un zarnām.
  6. Divos gados viņu uzmanību no kaitnieciskām darbībām veikalā var novērst ar cepumiņu. Trīs gados viņi grib diktēt jums visu iepirkumu sarakstu.
  7. Divos gados viņi ļauj sevi ģērbt skaistās bērnu drēbītēs. Trīs gados viņi ģērbjas paši un velk kaut ko tādu, ko jums vispār nekad nevajadzēja pirkt!
  8. Divos gados viņi nemīl ķēpāties. Trīs gados viņi ir smulēšanās čempioni!
  9. Divos gados jūs variet darīt visu viņu vietā, ekonomējot milzum daudz laika. Trijos viņi grib darīt visu paši un tas aizņem mūžību!
  10. Divos gados jebkāda manipulācija būs pēdējais , kas viņiem ienāks galvā. Trīs gados viņi pilnīgi jūs kontrolē. Un viņi to zina!

Vecāki, turieties! Jūs to pārdzīvosiet!

Padalieties ar šo sarakstu ar visiem paziņām, pat ja viņiem nav bērnu! Jābūt gataviem visam!

Avots: lifter.com.ua

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru