Zodiaka zīmju reitings: sākot no tiem, kuri attiecības nevēlas līdz tiem, kuri ir atkarīgi no attiecībām

Ūdensvīrs

Jums attiecības ir vismazāk vajadzīgas.

Galvenokārt tāpēc, ka emocionālā intimitāte rada jūsos bailes, un jūs atliekat iemīlēšanos līdz laikam, kad tas ir iespējams. Tāpat jūs esat ļoti neatkarīgi, jums patīk baudīt rīcības brīvību – sekot saviem plāniem, ne ar vienu neaprunājoties, un attīstīties intelektuāli.

Mežāzis

Jums spītīgi attiecības nav vajadzīgas.

Pienākumu uzņemšanās jums nav problēmu. Problēma ir pesimistiskajā skatījumā uz attiecībām, kas attur jūs no aktīvas partnera meklēšanas. Jūs jūtaties pārliecinātāki, kad koncentrējaties karjerai, un sekojot konkrētiem mērķiem. Atrodoties attiecībās, jūs saskaraties ar neparedzamību un nepraktiskumu.

Auns

Jūs pārāk augstu vērtējat brīvību, lai vēlētos attiecības.

Jūs dievināt mīlestību, bet jums patīk arī piedzīvojumi, braucieni, spontanitāte, neatkarība un brīvais laiks. Jūs novērtējat to, ka varat vadīt savu dzīvi, kā jums patīk, piemēram, pamest darbu un doties pasaules apceļošanā. Jums nav nekas pret mīlestību – jūs vienkārši neuzskatāt, ka tā jūsu dzīvē iederas.

Strēlnieks

Jūs nevēlaties attiecības, jo atrodat laimi neatkarīga no jūsu statusa.

Ja pie jums atnāktu mīlestība, jūs būtu sajūsmā. Bet jūs to aktīvi nemeklējat, jo esat aizņemti, baudot citas, ne mazāk patīkamas lietas, ko dzīve jums dāvā. Saziņa ar draugiem, panākumi karjerā, paredzamie braucieni – tas viss sniedz jums prieku, un jūs nejūtat vajadzību pēc vēl kaut kā.

Svari

Jūs ne īpaši tīkojat pēc nopietnām attiecībām, jo ātri tajās zaudējat kaisli.

Jums patīk iemīlēšanās sajūta, kas nāk ar taurēniem vēderā, flirtu, pirmā skūpsta gaidas utt. Bet tiko attiecības virzās tālāk, jums paliek garlaicīgi. Tāpēc, kamēr jūs nesatiksiet cilvēku, kurš izmainīs ierasto lietu gaitu, jūs vienkārši baudīsiet virspusējas attiecības.

Zivis

Jūs esat gatavi uzsākt nopietnas attiecības.

Jūs esat noguruši no ballītēm un jaunām iepazīšanās. Jūs esat nobriedis ērtām, komfortablām, ilglaicīgām attiecībām, tāpēc dotajā posmā jūs esat gatavi pamest iepazīšanās arēnu un palikt pie jūsu cienīga partnera.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru