Zodiaka zīmju reitings: sākot no tiem, kuri attiecības nevēlas līdz tiem, kuri ir atkarīgi no attiecībām

Jaunava

Jūs vēlaties attiecības, bet nevarat tikt galā ar uztraukumu, kas nāk līdzi jaunajam tikšanās etapam un, iespējams, mīlestībai.

Jūs baidāties no mīlestības, tā jūsos izraisa trauksmi un stresu. Tomēr jūs kaislīgi vēlaties satikt vajadzīgo cilvēku, un, ja vien jūs varētu, jūs izlaistu attiecību sākumposmu un ieslīgtu ilglaicīgās attiecībās. Pienākumi jūs nebiedē, tie jūs nomierina.

Lauva

Jūs aktīvi meklējat savu otro pusīti, jo jums patīk būt attiecībās.

Jums patīk sajust, ka atrodaties uz īstā ceļa, zinā, kurā virzienā virzās jūsu dzīve. Lūk, kāpēc jūs meklējat pareizo cilvēku. Jūsu dzīves plāns ir vienkāršs: skola, universitāte, darbs, laulības, bērni. Un attiecības ir neatņemama jūsu plāna daļa.

Skorpions

Jūs esat ļoti ieinteresēts attiecībās, jo, tiko jūs esat nolēmis, ka kaut ko vēlaties, jūs nenomierināsieties, kamēr to nebūsiet ieguvis.

Jūs darāt visu iespējamo, lai iegūtu stabilas, nopietnas attiecības. Jūsu draugi iemīlas, apprecas un plāno bērnus. Un jūs nolēmāt, ka arī tam esat gatavi, un kopš tā laika nebeidzat par to domāt.

Vērsis

Jūs izmisīgi vēlaties attiecības.

Jūs vienmēr esat bijis tas cilvēks, kurš, kā visi domāja, apprecēsies agrāk par visiem, bet kaut kas nogāja greizi, un jūs tiecaties to izlabot. Jūs esat radīti ilglaicīgām attiecībām, gadījuma sakari jūs nesaista. Jūs vēlaties iemīlēties tieši tagad, izšķīst partnerī un neuztraukties par to, ka esat vientuļi.

Vēzis

Attiecības jums ir vajadzīgas, kā ūdens, un pēc iespējas ātrāk.

Jūs esat ārkārtīgi jūtīgi, tāpēc katrs atteikums vai neveiksme attiecībās jūs sarūgtina, un jūs šaubāties, vai vispār ir vērts uzsākt ilglaicīgas attiecības. Jūs šaubāties no vēlmes iegrimt mīlestībā vai arī attālināties no tās pavisam.

Dvīņi

Jūs alkstat mīlestību vairāk par visu pasaulē.

Jūs esat pārliecināti, ka attiecības atrisinās visas jūsu problēmas. Jūs varēsiet tikt galā paši ar savu nepārliecinātību, pārstāsiet uztraukties par savu statusu un nākotni. Jūs esat noguris izlikties, ka ar jums viss ir kārtībā, un esat gatavi atrast mīlestību.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru