Zodiaka zīmju reitings: no pašpārliecinātajiem līdz kautrīgajiem

Vērsis

Viss, ko Vērsis vēlas, ir pierādīt, ka viņš ir gudrs tāpēc, ka tas viņam ir vissvarīgākais uz pasaules. Viņš cenšas izrādīties gudrāks, nekā patiesībā ir, izmantojot cēlas frāzes, gudrus vārdus un izliekoties, ka zina vairāk par dažādām tēmām. Viņš vienkārši grib izrādīties, parādīt pasaulei, ka viņš ir ceļā uz panākumiem.

Svari

Svariem ir vajadzīgs citu atbalsts, lai justos ērti. Viņi meklē komplimentus, gaidot, kad draugi pateiks, cik lieliski viņi ir. Un viņi reģistrējas iepazīšanās mājaslapās pat tad, kad viņiem patiesībā nemaz negribas staigāt uz randiņiem, vienkārši, lai paskatītos, vai par viņiem kāds vispār interesējas. Viņi grib zināt to, kas piesaista cilvēkus.

Dvīņi

Dvīņi pielāgojas tā, lai atbilstu apkārtējiem cilvēkiem, jo vēlas radīt iespaidu uz saviem draugiem, priekšniekiem un mīļākajiem. Viņi vēlas, lai viņi visiem patiktu. Tāpēc, ja viņi melo par to, ka viņiem kāds kolēģis patīk vai, ka viņi ienīst ananāsus, tas nav tāpēc, ka viņi ir meļi, vienkārši viņi ir pārāk nepārliecināti, lai parādītu savu patieso “es”.

Vēzis

Vēži ir pārāk aizdomīgi un jūtīgi. Viņi pārdzīvo pat par sīkumiem. Piemēram, kad draugs atceļ plānus pēdējā brīdī, vai kad cilvēks, ar kuru viņi satiekas, strīda laikā paceļ uz viņiem balsi. Viņi lietas ņem pārāk tuvu pie sirds.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs pieliek daudz pūļu, lai radītu iespaidu, ka viņa dzīve ir viegla. Viņš publicē ideālas fotogrāfijas ar optimistiskiem uzrakstiem, radot satriecošu video sociālajā tīklā Instagram. Viņš izmanto savu esamību internetā, lai parādītu savu glamūrīgo dzīvi, kura patiesībā nemaz nav tik varena. Viņš nav apmierināts ar to, kas viņam jau ir, tāpēc cenšas parādīt visiem, ka viņa dzīve ir labāka, nekā tā patiesībā ir. Tas viņam ir labākais veids, kā paaugstināt savu pārliecinātību.

Jaunava

Jaunava baidās izskatīties muļķīgi, pasakot kaut ko nevietā – lūk, kāpēc viņa necieš publiskas uzstāšanās, pirmos randiņus un jebkādu cilvēcisku mijiedarbību. Viņa viegli samulst, tāpēc, ka ir pārāk rūpīga daudzās lietās. Pat tad, kad nakts pagājusi laba, viņa atkal un atkal atgriežas pie tās notikumiem, līdz atradīs kaut ko, ko viņa ir izdarījusi nepareizi. Un, pēc viņas domām, viņa vienmēr kaut ko dara nepareizi.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru