Vai jūs zinājāt, ka sāls pārsēji spēj pastrādāt visīstākos brīnumus ar jūsu veselību?

Šī recepte tika publicēta jau 2002. gadā. Diemžēl šī recepte nav vienkārši labi aizmirsta, bet gan speciāli izdzēsts no pacientu atmiņām, lai farmācijas uzņēmumi spētu gūt lielu peļņu.

Gandrīz tāpat kompresēs iedarbojas arī angļu (magnēzija) sāls, ļoti labi darbojas pret mastopātiju vai sasitumiem. Vēl ir sāls vannas, deguna skalošana ar sāli, sejas ādas tīrīšana ar sāls un ūdens maisījumu, lai palīdzētu cīnīties ar grumbiņām, kā arī daudz kas cits. Tas viss ir labi pārbaudīts un patiešām strādā!

Šis stāsts tika atrasts vecā avīzē. Tajā tiek runāts par sāls pārsteidzošajām dziednieciskajām īpašībām, kad jau Otrā pasaules kara laikā sāls tika izmantots ievainoto karavīru ārstēšanai.

Lielā Tēvijas kara laikā es strādāju par vecāko operāciju medmāsu lauku slimnīcās kopā ar ķirurgu I. I. Šeglovu. Atšķirībā no citiem dakteriem, ievainoto pacientu ārstēšanas nolūkos, viņš izmantoja hipertensijas sāls šķīdumu.

LASI VĒL: Lūk, kāpēc ir jāizber sāls tieši uz sliekšņa!

Uz atvērtajām, netīrajām brūcēm viņš lika pa virsu lielu lupatiņu, kas bija mērcēta fizioloģiskajā šķidrumā un pa virsu lika lielu salveti. Pēc 3 – 4 dienām brūce bija pavisam tīra, rozīga. Ja pacientam bija augsta temperatūra, tā nokritās līdz normas robežai, bet pēc tam tika likta virsū ģipša saite. Vēl pēc 3 – 4 dienām pacientus varēja sūtīt tālāk. Hipertoniskais šķīdums darbojās vienkārši lieliski – mums teju vispār nebija letālu gadījumu.

Apmēram 10 gadus vēlāk man pašai nācās izmantot Šeglova metodi, šoreiz gan ārstējot zobus, kā arī kariesu un pēcāk granulomas. Veiksme uzspīdēja jau pēc divām nedēļām. Pēc šī atgadījuma es sāku pētīt sāls iedarbību uz tādām slimībām kā holecistīts, nefrīts, hronisks apendicīts, reimatiskais kardīts, iekaisuma procesi plaušās, locītavu reimatisms, osteomielīts, absecess pēc infekcijām utt.

Es teju katrā reizē ieguvu patiešām pārsteidzošus rezultātus. Vēlāk es strādāju poliklīnikā, kur varu pastāstīt par veselu virkni briesmīgu gadījumu, kad sāls saites un kompreses bija daudz iedarbīgākas par neskaitāmiem medikamentiem. Mums izdevās izārstēt hematomas, bursītu, hronisku apendicītu.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Visuzinulabāk</cite>

    Nē nu interesanti…sāls komprese izārstē vēzi un galvenais ļaundabīgu WOW. Kā sāls zina ko ārstēt? Orgānu vai lokālu sasitumu vai arī to ieprogrammē ar labām domām 😀 Bāc doktordesas sertifikāts interneta medicīnā …

Pievienot komentāru