27: Maģiskais skaitlis naudas pievilināšanai

Vai jūs esat dzirdējuši par skaitļa 27 maģiskajām īpašībām? Vai esat saskārušies ar tā burvju spēku? Grūti noticēt, bet šis skaitlis spēj piepildīt jebkuru jūsu vēlēšanos! Vai esat gatavi saņemt to, kas jums tagad visvairāk trūkst? Pavisam viegls rituāls palīdzēs to saņemt savā dzīvē!

LASI VĒL: Katras Zodiaka zīmes laimīgie skaitļi. Kuri skaitļi atnesīs mīlestību, veiksmi un bagātību?

Šo rituālu spēj veikt katrs cilvēks, kurš spēj staigāt. Esat pārsteigti? Vienkārš kustība uz priekšu palīdzēs iedarbināt maģiskos Visuma mehānismus un pietuvināt jūsu vēlmju izpildīšanos realitātē. Jūs varat veikt šo rituālu pa ceļam uz veikalu vai darbu.

Vienkārši padomājiet, kas jums visvairāk trūkst, un iedomājieties, ka esat to jau saņēmuši. Piemēram, jūs esat nonākuši finansiālās grūtībās, un jūs sapņojat atbrīvoties no tām, un dzīvot pārtikušu dzīvi. Tad iedomājieties, ka jūs paaugstina darbā, jūs pelnas vairāk un jums tagad pastāvīgi rokās ir maks, kas ir pilns ne tikai ar vietējās, bet arī ārzemju valūtas naudaszīmēm. Ir svarīgi, lai iztēlotā aina būtu spilgta un daudzu pozitīvu emociju piesātināta. Jums ir skaidri jāsajūt, ka visas finansiālās problēmas ir aiz muguras, un jums vairs nav neparko jāuztraucas. Iedomājāties?

Un tagad, nelaižot prom šo stāvokli no savas iztēles, speriet soli pēc soļa, prātā skaitot: “Viens, divi, trīs…” un tā līdz 27. Nelaidiet iedomātu ainu prom no prāta, kamēr nebūsiet veicis pēdējo soli. Jūs taču soļojat līdz savu vēlmu īstenošanai! Pēc 27. soļa pārliecināti sev sakiet, ka jums jau ir tas, ko vēlaties. Piemēram: “Es esmu bagāta, mani ienākumi pastāvīgi pieaug”. Noticiet tam!

LASI VĒL: Uzzini, ko par tevi liecina tavs mīļākais skaitlis!

Rituāls jāatkārto 27 dienas pēc kārtas. Un neuztraucieties par jūsu vēlmju īstenošanās termiņu dzīvē. Viss būs! Ļoti-ļoti drīz!

Droši soļojiet pretī savam sapnim un padalieties ar šo rituālu arī ar saviem draugiem!

Avots: dictat.net

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru