Zivis, jūras veltes un ikri. Kas jāēd karantīnas laikā, lai stiprinātu imunitāti

Epidēmiju un karantīnas laikā mēs īpaši aizdomājamies par imunitātes stiprināšanu. Papildus sportam un higiēnas pasākumiem, īpaši svarīgi ir ēst pareizos pārtikas produktus. Kuri tad produkti stiprina mūsu imunitāti un kāpēc? Mēģināsim to izskaidrot šajā rakstā.

Kuri pārtikas produkti stiprinās jūsu imunitāti?

Zivis, jūras veltes un ikri ir lielisks olbaltumvielu avots, kas viegli uzsūcas organismā un daudzi pētījumi liecina, ka diētas ar zemu olbaltumvielu daudzumu vājina imūnsistēmu, tāpēc šobrīd ir ļoti svarīgi katru dienu uzņemt veselīgu ar olbaltumvielām bagātu pārtiku. Jā, jūras veltes nevar saukt par vispieejamākajiem un cenas ziņā draudzīgākajiem produktiem. Tās nav jāēd kilogramiem, pietiek ar nelielu daudzumu, pats galvenais ir regularitāte.

LASI VĒL: Veikals Dānijā ir izdomājis izcilu veidu, kā pārtraukt iepirkšanās neprātu. Lieliska reakcija uz paniku!

Kādas ir viņu priekšrocības?

100 grami zivju, 150 grami jūras velšu, 2-3 tējkarotes sarkano ikru dienā ir pietiekami un to mēs varam atļauties. Šī brīža situācijā tas ir ļoti vērtīgs ieguldījums veselībā. Daudzi no mums jau kopš bērnības pazīstami ar zivju eļļu (acīmredzot tāpēc respondenti to ļoti atzinīgi novērtēja) – jā, nav pārāk garšīga, bet toties ļoti noderīga. Zivju eļļa satur daudz vērtīgu Omega-3 taukskābju, kuru organisms nesintezē un to var uzņemt tikai ar uzturu. Daudz omega-3 ir sarkano ikru sastāvā, kuri pēc garšas ir daudz patīkamāki. Pietiek ar divām sviestmaizēm, lai nodrošinātu vajadzīgo taukskābju daudzumu. Šis ir ideāls produkts visaptverošai organisma uzturēšanai koronavīrusa pandēmijas laikā.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru