Pieci iemesli, kāpēc, saskaņā ar vedagas astroloģiju, ar naudu ģimenē vajadzētu rīkoties sievietei

Pie kā ģimenē glabājas visa nauda? Kam vajadzētu kontrolēt visus izdevumus? Varbūt uz šo jautājumu katram cilvēkam ir savs argumentēts viedoklis.

Vedagas astrologi apgalvo, ka, lai vairotu ģimenes labklājību, ir ļoti svarīgi, ja ar to naudu ko ir nopelnījis vīrietis, rīkojas sieviete. Kāpēc tieši sieviete, un kā tas palīdz uzlabot ģimenes materiālo stāvokli? Pieci iemesli, kāpēc atdot naudu sievietei:

  1. Saskaņā ar vedegas astroloģiju, sieva, ir dievietes Lakšmī aizbildniecībā, viņa ir pārpilnības un labklājības dieviete. Tad lai visa pārticība un uzplaukums, ko ir ieguvis vīrietis, ir viņa dievietes rokās!
  2. Vēl senie gudrie ir pamanījuši: kad nauda ir vīrieša pārziņa, viņš daudz domā par to, un tas traucē viņam pelnīt. Vīriešiem ir vajadzīga gaiša galva, prāts un saprātīga domāšana, nevis apziņa, kura ir aizmiglota ar naudu.
  3. Kad vīrietis rīkojas ar naudu, tad viņa sieva, neko nezinot par naudas daudzumu, grib, lai tieši viņas vajadzībām vīrs tērē vairāk līdzekļu. Un ja kaut ko kāroto neiegūst, viņa domā, ka viņas vīrs ir skops un mantrausīgs. Kad sieviete atbild par ģimenes budžetu, tad ģimenē sākas īsta kārtība un saprātīga ekonomija, jo sieva jau psiholoģiski vairs nevar atļauties ko lieku, jo viņai uzticēts glabāt naudu un saprātīgi to pārvaldīt.
  4. Sievietei piemīt īpaša maģija naudas piesaistei. Viņa prot pareizi rīkoties ar naudu jau enerģētiskā līmenī. Vairums sieviešu ir organizētāki par vīriešiem, un tas nozīmē, ka ģimenes budžetā vienmēr būs kārtība, kas naudai ļoti patīk.
  5. Kad sieviete tērē naudu, tas notiek tik dabiski! Pie tam viņa kļūst daudz laimīgāka, pārliecinātāka par sevi, darot laimīgu arī savu vīrieti.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru