Zinātnieki ir nosaukuši pazīmi, pēc kuras iespējams pateikt, ka laulātie laulībā ir laimīgi

Ja jūs sākat pamanīt, ka krekli kļūst šauri, bet džinsi spiež, tad tā ir laba zīme attiecībās! Zinātnieki ir pierādījuši, ka, ja pāris ir laimīgs savās attiecībās, tad vismaz viens no viņiem sāk pieņemties svarā!

LASI VĒL: Kāpēc laulātie bieži šķiras septītajā laulības gadā?

Tam ne visi piekrīt, bet Nacionālā informācijas un biotehnoloģijas centra pētījumi ir pierādījuši, ka apmierināti partneri acīmredzami pieņemas svarā. Eksperiments tika veikts ar 169 pāriem, kuri bija precējušies aptuveni 4 gadus. Pārus intervēja divas reizes gadā, viņiem tika jautāts par to, cik apmierināti viņi ir ar savām attiecībām. Tie, kurus viss apmierināja, pieņēmās svarā, bet tie, kuri bija neapmierināti, nē!

Zinātnieki paskaidroja, ka tas notiek tāpēc,ka cilvēki stabilās un laimīgās attiecībās ir pārliecināti, ka viņi vienmēr būs kopā un viens otru nepametīs. Tāpēc viņi atslābst un ļauj sev pieņemties svarā, nebaidoties kļūt nepievilcīgiem. Bet tievie, tieši otrādi, mūžīgi seko sev līdzi, jo nav pārliecināti par attiecību nesagraujamību un turpināšanos.

Tas nebūt nenozīmē, ka jums ir tūlīt pat jāsāk pārēsties! Psiholoģe Andrea L. Melcere uzstāj uz to, ka partneriem tomēr ir jāseko līdzi savam svaram, jo tā palielināšanās var izraisīt problēmas ar veselību.

LASI VĒL: Frāzes, kuras nogalina jebkuru laulību

Visā visumā, ja jūs esat nedaudz pieņēmies svarā, tas nozīmē, ka jums dzīvē un attiecībās viss ir labi, bet nevajadzētu aizmirst par to, ka ir veselīgi sekot līdzi savai figūrai! Sargiet savu un sava mīļotā cilvēka veselību!

Avots: marketium.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru