Flamboyage, grombre un vēl 3 stilīgākās matu krāsošanas tehnikas 2017. gadā

Ar katru gadu stilisti izdomā arvien jaunas matu krāsošanas tehnikas. Vēl nesen modē bija brondēšana un blorange tehnika, bet tagad tie jau tiek uzskatīti par novecojušiem. 2017. gadā modē nākušas pavisam savādākas matu krāsošanas tehnikas, kas noteikti tev ļaus izskatīties neatvairāmai.

Grombre

Termins “grombre” ceļas no divu vārdu “ombre” un “grey” savienojuma. Pēc būtības tas nozīmē pelēku matu krāsu, kas atgādina sirmumu. Tāda pelēkā krāsa kļūst universāla un pārvērtīs jebkuru meiteni, padarot matus fantastiski skaistus.

Flamboyage

Vārds “flamboyage” ir tādu terminu kā “balayage” un “ombre” simbioze. Bet bez tiem stiliste Anžela Seminaro, kur izdomāja šo krāsošanas tehniku, domāja vārdu flamboyant, kas nozīmē “ekspresīvs”. Mati iegūst spilgtu, piesātinātu krāsu, bet nezaudē savu dabīgumu.

Nude matu krāsošanas tehnoloģija

Acīmredzami stilisti izlēma, ka, ja pastāv grims, kas nekad nezaudē savu aktualitāti, tad tādiem ir jābūt arī nude matiem. Tāda veida krāsošanas tehnikā meitenes mati ne ar ko īpašu neizceļas, bet tieši otrādi, izskatās pilnīgi dabiski. Tāda tehnoloģija derēs pilnīgi katrai jaunkundzei, bet vislabāk to izmantot tām meitenēm, kurām ir gari mati.

Kā sukulents

Nē, nebaidies, tu nepārvērtīsies par kaktusu. Vienkārši krāsu gamma uz tavas galvas stipri atgādinās šī auga nokrāsa. Variantu ir pat ļoti daudz: no smaragda līdz debeszilam. Var izvēlēties vienu nokrāsu vai arī izmantot vairākas – neviens neaizliedz.

Varavīksne uz galvas

Šī krāsošanas tehnika piestāvēs ne katrai meitenei. Turklāt daudzas baidīsies veikt tik drosmīgu eksperimentu. Bet tie, kuri to izvēlas, noteikti to nenožēlo. Jo mati, kas nokrāsoti varavīksnes krāsās, pārvērš savu īpašnieci par skaistu princesi no pasaku zemes.

Avots: formulalubvi.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru