Zēns ar ”divām sejām”: 8 gadus vecais zēns no Ķīnas ar ļoti retu pataloģiju

Zēns no Ķīnas vārdā Kangs Kangs slimo ar retu pataloģiju, kas viņu piemeklējusi jau no bērnības – viņam ir šķērsveida sprauga jeb tāds kā iegriezums pāri visai sejai. Tieši šīs anomālijas dēļ Kangs Kangs pasaulē pazīstams kā “zēns ar divām sejām”.

Šādu defektu nav iespējams sastapt bieži – tas piemeklē aptuveni vienu jaundzimušo no 300 tūkstošiem, un šo īpatnību parasti pavada arī dažādas citas anomālijas.

LASI VĒL: Zodiaka zīmju iedzimtās garīgās spējas

Par šo neparasto puisēnu rakstīja prese un viņš bija nokļuvis arī televīzijā – tas notika pirms aptuveni astoņiem gadiem, kad puisēns tikko bija piedzimis.

Tolaik viņa mātei Liansī bija vien 23 gadi, un savas grūtniecības laikā viņa regulāri apmeklēja ārstu.  Neskatoties uz to, ka viņai regulāri tika veiktas USG, ārsti tā arī nespēja atklāt nekādas anomālijas vai novirzes no normas bērna attīstības posmā.

Kad bērns bija tikko piedzimis, mediķi bija tik ļoti nobijušies, ka sākumā pat nevēlējās rādīt bērnu viņa miesīgajai mātei. Liansī un viņas vīru radinieki ļoti ilgi centās pierunāt vecākus atteikties no bērna vai pat vienkārši izmest to ārā. Taču pāris nolēma par spīti visām anomālijām bērniņu tomēr paturēt.

Līdzko vecāki atgriezās atpakaļ ciematā, kurā viņi dzīvoja, tūlīt saskārās ar vietējo iedzīvotāju nelabvēlīgo izturēšanos un nemitīgiem spiedieniem no viņu puses.

LASI VĒL: Šīs māsas ir albīnes, kurām ir divpadsmit gadu starpība, ar savu neparasto izskatu iekarojušas visu internetu

Ar laiku ģimene bija savākusi nepieciešamos naudas līdzekļus, lai veiktu plastisko ķirurģiju. Līdz šai dienai Kangs Kangs jau ir pārcietis divas veiksmīgas operācijas: viņam tika atjaunota lielākā daļa galvaskausā esošo kaulu, kā arī viņš tika atbrīvots no liekajiem ādas un mīksto audu slāņiem uz sejas.

Taču turpināt daudzās operācijas zēns varēs ne ātrāk kā par 2020. gadu – ķirurgi apgalvo, ka viņiem nepieciešams redzēt, ka galvaskausa kauli veiksmīgi spēs saaugt kopā.

Ja arī jūs aizkustināja nabaga zēna stāsts, tad noteikti dalieties ar to!

Avots: formulalubvi.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru