5 iemesli, kāpēc vīrs ir jānostāda augstāk par vecākiem

Mūsdienās daudzi nemaz neizprot laulības nozīmi un to, kā vispār tādas tiek veidotas. Viens no visizplatītākajiem laulību pārkāpumiem – līdzsvars starp vecākiem un savu dzīvesbiedru.

Sākumā jūs cenšaties uzturēt šīs attiecības vislabākajā kārtībā, taču ar gadiem paliek aizvien grūtāk. Ar laiku sākat izrādīt lielo uzticību saviem vecākiem, radot nevienlīdzīgu sadali sava vīra un vecāku starpā. Šāda nelīdzsvarotība ir ļoti neveselīga un var radīt nopietnus kaitējumus, tādēļ tāda nemaz nedrīkst būt. Vienīgais veids, kā salabot attiecības ar savu vīru un vecākiem – nostādīt savu vīru pirmajā plānā un paziņot par to saviem vecākiem. Lūk, kāpēc…

LASI VĒL: Šausminošs stāsts. Greizsirdīgs vīrs sievai nežēlīgi atriebjoties par laulības pārkāpšanu

Tas norāda uz jūsu mīlestību pret partneri un izrāda cieņu

Parasti tādas attiecības, kurās vīrs vai sieva ir nostādīti pirmajā vietā, ir daudz stabilākas un stiprākas nekā tās, kurās kāds no partneriem vēlas izdabāt vecākiem. Palūkojieties uz dzīvnieku pasauli: pieaugušie putni dodas prom no vecāku ligzdas, lai uzpītu savējo, bet lauvas atrod savas lauvenes un veido savu ģimeni. Tikai cilvēki no savām otrajām pusītēm mūk atpakaļ pie mammas un tēta. Īpaši šajā visā grēko sievietes. Bieži vien izveidojas sava veida koalīcija, kur no vienas puses ir sieva ar savu mammu, bet no otras – vīrs ar vīramāti (jo arī viņiem nepieciešams kaut kur rast atbalstu). Ja vīrs nespēj savu atbalstu rast pie sievas, tad noteikti veiks sānsoļus vai dosies atpakaļ pie savas mammas. Domājams, ka piekritīsiet – abi varianti izskatās gaužām skumji.

Tas norāda uz to, cik stipra ir jūsu laulība

Atcerieties, ka laulība ir došanās jeb iziešana pie vīra. Tas nozīmē, ka vienmēr dodaties pie viņa un atrodaties aiz sava vīra stiprās muguras kā aiz mūra. Jūsu visu liecinieku klātbūtnē zvērējāt viņu mīlēt, lolot un par viņu rūpēties. Kas notiek, kad par savu vīru sūdzaties mammai vai tētim? Tas nozīmē, ka pieņēmāt nepārliecinošu izvēli, ka esat kļūdījušies. Šādā veidā tiek noformulēta jūsu ģimenes dzīves situācija un jūsu attieksme pret vīru. Nekādā gadījumā nedrīkst iznest no ģimenes ārā jebkādus strīdus un nesaskaņas. Pat tad, ja tie, kam to stāstāt, ir vecāki. Divatā tikt galā ar visām problēmām ir daudz vienkāršāk nekā tad, ja jums kā trešie soģi no malas lūkojas citi.

Šķir nākošo lapu un uzzini atlikušos iemeslus 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru