Visuzticīgākās, greizsirdīgākās un vētrainākās Zodiaka zīmes

Vadošie astrologi uzskata, ka ir vesela virkne Zodiaka zīmju, kas īpaši izceļas ar savām rakstura iezīmēm un iekšējām vērtībām. No šo Zodiaka zīmju pārstāvju vidus tika izvēlēti visuzticamākie, visgreizsirdīgākie un visvētrainākie. Tūlīt uzzināsim, kuras zīmes pārstāvji ierindojušies katrā no šīm kategorijām.

Visuzticamākās Zodiaka zīmes

Vēži tiek uzskatīti par visuzticamākajiem un visuzticīgākajiem Zodiaka zīmes pārstāvjiem, jo viņi ciena ģimenes dzīvi un mājīgumu. Viņi atdod visus savu sirdi un dvēseli mīlestībai, turklāt savus partnerus nekad nekrāpj. Vēl pie uzticīgajām zīmēm var pieskaitīt Ūdensvīru un Aunu.

Mazliet atpaliek, taču arī ir uzticami Mežāži un Strēlnieki.

Visgreizsirdīgākās Zodiaka zīmes

Katram cilvēkam piemīt greizsirdība, taču ir pāris Zodiaka zīmes, kuras ar savi greizsirdību ļoti izceļas un nespēj kontrolēt savas emocijas. Pie šīm zīmēm pieskaitāmi Vērši, Vēži un Mežāži. Visvairāk savu greizsirdību izrāda tieši Vērši un Vēži, jo viņi ir ļoti privātīpašnieciski cilvēki. Tāpat ļoti greizsirdīgi ir arī Svari, taču viņi parasti cenšas to ārēji neizrādīt, vienkārši glabā to visu sevī.

Visvētrainākās Zodiaka zīmes

Skorpioni un Dvīņi ir līderi šajā kategorijā. Lai gan Skorpioni ir privātīpašnieciski cilvēki, paši uzskata, ka var atļauties mazliet “atvēsināt galvu”, veicot sānsoļus. Ja runa ir par Dvīņiem, tad šeit runa ir par viņu raksturu un nevienprātību. Dvīņi vienmēr it divi: viens no viņiem vēlas būt labs un uzticīgs , bet otrs vienmēr cenšas pavilkt pirmo uz visādām avantūrām un jaunām, ekstrēmām izjūtām.

Pie vētrainajām zīmēm pieskaitāmas arī Zivis, taču viņi ir tik ļoti apdomīgi un veikli, ka parasti par to neviens nenojauš. Jaunavas ir ļoti vētrainas līdz brīdim, kamēr atrod savu īsto un vienīgo, taču brīvībā tās ļoti mīl mainīt partnerus tāpat, kā zeķes.

Un tad ir ļoti netipiskas Zodiaka zīmes, uz kurām šāda informācija neattiecas – tās ir visas šodien nepieminētās.

Neaizmirstiet dalīties arī ar citiem lasītājiem!

Avots: cluber.com.ua

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru