Viss slimnīcas personāls bija šokā, uzzinot ko vecmamma gribēja izdarīt ar savu mazdēlu

Kas var būt skaistāks par bērna piedzimšanu? Tas ir īsts brīnums, ko vajag novērtēt un dievināt. Jaundzimušie bērniņi, ne vienmēr izskatās loti skaisti, bet ir absolūti skaidrs, ka pēc kāda laika, sejiņas vaibsti paliks pievilcīgāki un daiļāki. Kā izrādās ne visi ir gatavi gaidīt šo momentu. Gadījums, kuru mēs gribam izstāstīt, ir vairāk,  kā šokējošs.

LASI VĒL: Pārģērbās par sievieti, lai mātes vietā noliktu vadītāja tiesības. Bet – še tev nu bija ?

Kā vēsta The Daily Mail, viena sieviete, tik ļoti bija pārsteigta par sava jaundzimušā mazdēla izskatu, ka vēlējas to atgriezt atpakaļ slimnīcā! Iedomājaties vecmāmiņu, kura patiesi visiem spēkiem cenšas iestāstīt slimnīcas personālam, ka viņi ir samainījuši viņas mazdēlu.

Sieviete apgalvoja, ka neviens no viņas ģimenes nav tik neglīts, lai iznāktu tāds bērns. Rezultātā, viņa apgalvoja, ka bērns ir samainīts. Tas ir ļoti nopietns apgalvojums.

Runājot ar The Daily Mail, veselības ministrs Karloss Pallas teica: „Vecmāmiņa nebija pārāk laimīga, ieraugot savu mazbērnu. Viņa neatzina to, kā savas ģimenes locekli, tāpēc kopā ar bērna māti atbrauca uz slimnīcu, lai atdotu bērnu atpakaļ.”

Protams, slimnīcas personāls noliedza, ka bērns būtu samainīts. Turklāt apgalvoja, ka tajā dienā pasaulē nāca tikai šis mazulis. Personāls vēl reizi cītīgi izmeklēja jaundzimušo, un ar simtprocentīgu garantiju apgalvoja, ka mazulis ir pilnīgi vesels, un pēc dažām dienām viņa izskats pilnīgi mainīsies.

LASI VĒL: Zinātnieki ir pierādījuši, ka vecmamma no mātes puses ir viens no svarīgākajiem cilvēkiem bērna dzīvē. Lūk, kādēļ!

Pilsētas vadības pārstāvis Čadans Rosado pastāstīja mēdijiem, ka vecmāmiņai izrādās jau iepriekš bijušas psiloloģiskas dabas problēmas. Un lūdza sabiedrību pārāk nenosodīt viņu par to, kas notika.

Šis atgadījums māca, ka jāpieņem savi tuvinieki, tādi, kādi viņi ir, nevajag pieņemt pārsteidzošus lēmumus un nebūt cietsirdīgiem!

Avots: marketium.ru 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru