Visprecīzākais ir Ēģiptiešu zodiaks! Un, kas pēc tā esat jūs?

5

Fantastiska precizitāte!!!

Ēģiptiešu astroloģijā ir 12 zīmes. Katra zīme, izņemot Nīlu, simbolizē ēģiptiešu dievu vai dievieti. Katra zīme pārstāv noteiktus datumus. Un, kas nav pārsteigums, senie ēģiptieši arī uzskatīja, ka jūsu personība un dzīve ir atkarīga no tā, kādā zīmē jūs esat piedzimuši.

Nīla (1.-7. janvāris, 19. – 28. jūnijs, 1. – 7. septembris, 18. – 26. novembris).  

Svarīgi atslēgas vārdi: loģika, miers, praktiskums.

Šī ir pirmā ēģiptiešu zodiaka zīme. Nīla pārstāv sākumu.

Šīs zīmes cilvēkiem piemīt ļoti mierīgs un īgns raksturs. Viņiem nepatīk konflikti. Dažreiz viņi var atrasties kaisles varā, bet arī tādos brīžos viņi rīkojas gudri. Viņiem bieži mainās garastāvoklis. Viņi var būt mierīgi, bet pēc tam var kļūt dusmīgi.

Šīs zīmes cilvēki ir brīnišķīgi novērotāji. Viņi izmanto savus novērojumus, lai sastādītu rīcības plānu. Viņi lieliski komunicē ar citiem cilvēkiem.

Nīlas cilvēki ir analītiķi, kuriem patīk sapņot par labklājības iespējām, un par to, kā dzīvot mierīgu un klusu dzīvi. Viņiem patīk atrasties starp izsmalcinātām lietām.

Viņi ir uzmanīgi pret detaļām un vienmēr cenšas iet mierīgāko ceļu. Pirms turpināt jebkuru darbību, viņi dod priekšroku pārliecināties, ka viss ir droši. Viņi ir lēni un piesardzīgi. Tie ir ļoti praktiski cilvēki.

Nīlas zīmes cilvēki ir nopietni un izvēlas tādu darbošanos, kas atbilst viņu praktiskajam, centīgajam un analītiskajam prātam. Tā kā viņu zīme nozīmē sākumu, viņi, iespējams, vēlēsies uzsākt paši savu biznesu.

Veiksmīgās krāsas: sarkana un zila.

Svētais dzīvnieks: antilope.

Saderība: šī ēģiptiešu zīme ir saderīga ar Amona-Ra un Seta zīmēm.

Atbilstošā rietumu zodiaka zīme: Mežāzis

LASI VĒL: Kas sagaida jūsu Zodiaka zīmi 2020. gadā. Pilns horoskops

Amon-Ra (8. – 21. janvāris, 1. – 11.februāris).

Svarīgi atslēgas vārdi: dāsns, veiksmīgs, atsaucīgs.

Otrā ēģiptiešu zodiaka zīme – Amon-Ra. Viņš ir aizsardzības dievs un tiek uzskatīts par dievu valdnieku.

Tie, kuri dzimuši ēģiptiešu dieva Amon-Ra zīmē, ir talantīgi un optimistiski. Viņi kļūst par labiem līderiem un iedvesmo citus cilvēkus.

Cilvēki tic, ka šīs zīmes pārstāvju spēcīgā intuīcija palīdzēs atrisināt daudzas problēmas. Viņi vienmēr dara visu iespējamo, lai palīdzētu tiem, kam tas nepieciešams. Jebkurā situācijā Amon-Ra cilvēki ir par sevi pārliecināti, un visu kontrolē.

Pateicoties savam optimismam, viņi ļoti bieži jūtas laimīgi. Viņi spēj uzticēties savai iekšējai balsij. Viņi arī izmanto savu iekšējo balsi, lai palīdzētu citiem.

Viņi ir ļoti veiksmīgi un laimīgi. Viņi var izveidot karjeru kā konsultanti, treneri vai motivācijas līderi, iedvesmojot citus pilnveidoties.  

Cilvēki, protams, nāk pie viņiem pēc padoma. Tie ir labi klausītāji, kuri piedāvā risinājumus, izejot no otra cilvēka personīgajām īpašībām.

Amon-Ra cilvēki lieliski pieņem lēmumus. Viņi vada, iedrošinot citus. Šīs zīmes pārstāvji ir gudri un bieži kļūst par korporāciju un uzņēmumu vadītājiem.

Viņiem ir ļoti optimistisks skats uz dzīvi. Amon-Ra zīmes cilvēki ir gudrības un drosmes pilni. Viņiem piemīt gribasspēks un strādīgums.

Veiksmīgās krāsas: dzeltena un oranža.

Saderība: viņi ir saderīgi ar Nīlas un Goras zīmēm.

Atbilstošā rietumu zodiaka zīme: Vērsis

Mut (22.-31. janvāris, 8.-22. septembris).

Loma: Debesu dieviete

Svarīgs atslēgas vārds: ironisks.

Trešā ēģiptiešu zodiaka zīme – Mut. Mut simbolizē sievieti un māti. Ēģiptiešu mitoloģijā Mut simbolizē arī dievišķo māti, kura ir ļoti gādīga. Vārds Mut nozīmē “pasaules māte”.

Cilvēki, kuri ir dzimuši Mut zīmē, ir audzinātāji un aizsargātāji. Viņi kā likums kļūst par labiem vecākiem.

Viņi slēpj savas patiesās jūtas un domas, atveroties vien tikai pašiem tuvākajiem cilvēkiem. Viņi var būt ļoti kautrīgi. Tikai tad, kad ir ar kādu satuvinājušies, viņi parāda savas zināšanas, gudrību un dāsnumu.

Viņi skaidri zina, ko vēlas no dzīves, un ir koncentrēti uz to, lai viņu sapņi piepildītos. Viņi zina, kā piesaistīt citus ar savu šarmu un pacietību. Viņi var būt labi klausītāji, pat tad, ja ne vienmēr piekrīt tam, ko dzird.

Mut zīmes cilvēkiem piemīt loģiska, praktiska domāšana. Viņi domā racionāli, tāpēc mēdz būt grūti pierādīt, ka viņiem nav taisnība. Viņi izmanto svas plašās zināšanas, lai sasniegtu mērķus.

Viņi ir patiesi un, tomēr ne mazāk noslēpumaini. Viņi interesējas par garīgo augšanu, filosofiju un mistiku. Šīs zīmes cilvēki var būt veiksmīgi tiesību, sociālā darba, veselības uzturēšanas vai izglītības jomās.

Veiksmīgās krāsas: sarkana un brūna.

Saderība: viņi ir saderīgi ar Amon-Ra un Tot zīmēm.

Atbilstošā rietumu zodiaka zīme: Skorpions.

Raksta turpinājumu meklējiet nākošajā lapā! 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru