Vispareizākais horoskops uz pasaules! Tas, ko jūs NOTEIKTI nezinājāt par savu zodiaka zīmi!

Jums patīk lasīt horoskopus? Saderam, ka tagad jūs uzzināsiet par savu zodiaka zīmi to, ko nekad iepriekš nebijāt dzirdējuši?!

Daudzi astroloģijas mīļotāji jau zina, ka Dvīņi ir visneparedzamākā zodiaka zīme, bet līdzsvarotajiem Svariem ļoti patīk taisnīgums itin visā. Mēs visi lieliski zinām par tiem pamata uzdevumiem, kādus mums priekšā stāda zodiaka zīme. Bet ir arī citi interesanti momenti, kuri jums ir jāzina!

Lūk, interesanti fakti par katru zodiaka zīmi, par kuriem mums astrologi parasti aizmirst pastāstīt.

Auni (21. marts — 19. aprīlis): nosliece uz nelaimes gadījumiem

Visi zina, ka Auniem piemīt neticama enerģija, bet tieši tā var dažreiz novest pie bēdīgām sekām. Tāds paaugstināts enerģiskums padara šo zīmi par visneveiksmīgāko visā Zodiakā! Protams, tas nenozīmē, ka ar jums pastāvīgi notiek nelaimes gadījumi. Vienkārši jūs periodiski saņemat zilumus un ievainojumus, un jums tas šķiet pilnīgi normāli!

Vērši (19. aprīlis — 20. maijs): prot labi nopelnīt

Par Vēršiem ir zināms, ka šie cilvēki ir ļoti spītīgi un lojāli. Bet viena no burvīgākajām lietām, kas Vēršus padara veiksmīgākus par citiem, ir viņu spēja nopelnīt naudu. Pat, ja jums patlaban nav pietiekoši daudz naudas, jums noteikti izdosies nodrošināt sev bezrūpīgas vecumdienas. Obligāti pienāks laiks, kad jūs sāksiet pelnīt daudz naudas, un, protams, jums būs daudzas iespējas to pareizi iztērēt!

Dvīņi (21. maijs — 20. jūnijs): ļoti enerģiski

Pasaulē nemaz nav tik daudz līderu-Dvīņu. Jūs, kā zināms, esat ļoti gudri, bet dodat priekšroku savu prātu izmantot daudz mierīgākās situācijās. Tomēr jūsu enerģiju it visā, ko jūs darāt, nevar nepamanīt!

Vēži (20. jūnijs — 22. jūlijs): tieksme pārkāpt likumu

Neskatoties uz to, ka Vēžiem, kā zināms, ļoti patīk rūpēties par cilvēkiem, viņi tāpat sliecas pārāk pakļauties emocijām. Iespējams, tieši tas arī ir iemesls tam, ka daudzi Vēži veic noziegumu. Bet tas attiecas tikai uz tiem šīs zīmes pārstāvjiem, kuri ir psihiski nestabili. Ja jūs labi kontrolējat savas emocijas, tad varat par to nesatraukties!

Šķir nākošo lapu un lasi atlikušo zīmju raksturojumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Aigars</cite>

    Priekš kam jāraksta tād izaicinošs virsraksts? Būtu saderējuši pa īstam,es būtu uzvarējis gan par savu horoskopu gan manas dzīves biedrenes…

Pievienot komentāru