Mēs pašas esam kļuvušas par tiem vīriešiem, par kādiem sapņojām?

Internetā jau sen plašu rezonansi ir ieguvis Šeronas Stounas citāts – “Mēs pašas esam kļuvušas par tiem puišiem, kurus jaunībā gribējām apprecēt”. Viņa ar apbrīnojamu precizitāti raksturo daudzu sieviešu sajūtas, tāpēc ir jātiek skaidrībā, kāpēc tas tā notiek.

Jau jaunībā katra meitene sapņo par lielu un patiesu mīlestību. Lūk, viņš parādīsies, tāds labs, maigs un spēcīgs…un mani iemīlēs! Gaidot savu ideālo princi, mēs pašas nemaz nemanām, kā iemīlam ne tik labos, ne pārāk maigos un ne pārāk stipros, bet iemīlējām no sirds, ar visu dvēseli un pa īstam. Mēs iemīlējām tā, kā gribējām, lai iemīl mūs.

Mēs gaidījām, ka viņi par mums rūpēsies, atrisinās mūsu problēmas, glābs no šīs netaisnās pasaules cietsirdības…Bet mēs sapratām, ka viņiem vairāk ir vajadzīga mūsu palīdzība un mūsu rūpes. Un mēs pašas nesapratām, kā sākām viņiem sniegt visāda veida uzmanību, negulēt naktīs un visu paspēt. Mēs viņus katru dienu glābjam no bada, netīrītas mājas, temperatūras, iznīkuma un vientulības…glābjam tā, kā gribējām, lai viņu glābtu mūs.

Mēs cerējām, ka viņi pelnīs tik daudz, lai mums dāvātu skaistas lietas un lutinātu ar patīkamām dāvanām. Bet mēs nepamanījām, kā nonācām otrā darbā, kā sākām domāt par esošajām problēmām, kā sākām paļauties tikai uz sevi. Un tagad mēs pašas nopelnām sev iztiku, un pērkam dāvanas saviem tuviniekiem. Mēs esam kļuvušas patstāvīgas un neatkarīgas, kādas gribējām, lai ir mūsu vīrieši.

Mēs sapņojām būt vājas, aizsargātas un dažreiz kaprīzas, lai mūsu vīrieši vienmēr būtu blakus, un sniegtu atbalstu pat tad, kad mēs vannasistabā ieraudzītu zirneklīti. Mēs arī pašas nesapratām, kā no neaizsargātām meitenēm, kuras baidījās no visa kā šajā pasaulē, pārvērtāmies par spēcīgām sievietēm. Tagad mēs mākam par sevi pastāvēt, un pat esam pārstājušas nobālēt, ieraugot kādu kukaini! Mēs esam kļuvušas izlēmīgas un bezbailīgas, tādas, kādas gribējām, lai būtu mūsu vīrieši.

Iespējams, ka daudzām sievietēm, šis viss nav nekāda absolūtā patiesība, bet atsevišķus punktus, visticamāk, uz savas ādas ir izjutusi katra. Un, vai vīriešiem ir tagad jāžēlojas, ka skaistā dzimuma pārstāvēs pamazām izzūd tāda svarīga īpašība kā sievišķīgums?

Avots: mirkrasoty.life

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru