Viņš aizdedzināja kafijas biezumus pagalmā. Iemesls – ģeniāls!

Vasara – viens no burvīgākajiem gadalaikiem. Taču tā būtu vēl labāka, ja nebūtu uzmācīgo odu un citu kaitinošo kukaiņu. Kopā ar nepatīkamo sīkšanu , tie pārnēsā arī dažādas slimības.

Veikalā nopirktie līdzekļi  ne vienmēr ir efektīvi, tie nemaksā lēti un ir toksiski. Sevišķi jūtīgi pret tiem ir bērni. Tādi līdzekļi izraisa ne tikai alerģiju, bet var kaitēt sirdij un pat nervu šūnām. Tāpēc, iesakām jums aizmirst par veikalā nopērkamajiem līdzekļiem un sākt vākt kafijas biezumus.

LASI VĒL: Tagad paši slinkākie var nemazgāt savu krūzīti pēc tējas vai kafijas! Un lūk, kādos gadījumos to drīkst nedarīt…

Odi un citi kukaiņi – asinssūcēji ir apveltīti ar ļoti daudziem jūtīgiem receptoriem, ar kuru palīdzību tad viņi “saož” asins avotu. Tas padara tos ļoti jūtīgus uz noteiktām smaržām. Piemēram – dūmu smaržu. Tāpēc, labākais risinājums ir aizdedzināt kafijas biezumus. Pirmkārt – tie izdala spēcīgu aromātu. Otrkārt – stipri dūmo.

Ja jūs esiet nolēmuši pasēdēt terasē vai uz balkona, vienkārši uzberiet uz alumīnija folijas vai šķīvja kafijas biezumus un aizdedziniet tos. Tiem var pievienot arī sasmalcinātas lauru lapas.

Šis līdzeklis darbojas uz urrā un nav kaitīgs cilvēkam. Starp citu – biezumi palīdzēs tikt galā ne tikai ar odiem, arī ar mušām, skudrām un gliemežiem.

LASI VĒL: Melnās kafijas maska bieziem matiem

Odu uzbrukums sāksies jau jūnija otrajā pusē, tāpēc iesakām ņemt šo padomu vērā.  Padalieties ar informāciju saviem draugiem. Viņi būs jums pateicīgi!

Avots: ladysterritory.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru