Viņa piedzemdēja dvīņus. Viens no viņiem ir 2 gadi vecāks par otru

Olivers un Īzaks – dvīņu brāļi, bet starpība starp viņu dzimšanas dienu datumiem ir divi gadi. Kur slēpjas mīklas atrisinājums?

Reičela un Ričards Besti – „noslēpumaino”’ dvīņu vecāki. Vīrs un sieva centās tikt pie bērniņa ilgus 4 gadus. Bet pēc 3 spontāniem abortiem un sešiem neauglības ārstēšanas kursiem, nolēma izmantot citu iespēju.

LASI VĒL: Kā Pugačovas un Galkina dvīņi atzīmēja savu 5 gadu jubileju – foto un video

Reičela izgāja 7 mākslīgās apaugļošanas ciklus (ART). Un tad beidzot veiksme uzsmaidīja Bestu pārim! 2014. gadā piedzima Olivers. No „veiksmīgās partijas” atlikušus embrijus pāris nolēma iesaldēt.

Pēc kāda laika Reičela atkal veica ART. Jā,  viņa palika stāvoklī, tas bija viņas dēla dvīņubrālis. Izāka dzimšanas dienas datumam vajadzētu sakrist ar Olivera dzimšanas dienas datumu. Tā tik ir sagadīšanās! Un kaut gan īzāks piedzima 5 dienas ātrāk, tas tā pat ir ievērojams fakts.

„Kad mēs salīdzinām viņu fotogrāfijas vienādā vecumā, viņi ir ārkārtīgi līdzīgi. Mēs audzinām viņus kā dvīņus, kaut arī saprotam, ka tas ir mazliet dīvaini. Tādēļ Olivers ir lielais dvīnis, bet Īzaks – mazais dvīnis”. – saka Reičela.

Pāris uzskata, ka viņu bērni – tas ir patiess un liels brīnums. Bija taču tik daudz grūtību. Ik pa laikam vīrs un sieva domāja, ka viņiem nav lemts audzināt bērnus.

„Kad piedzima Olivers, mums bija tik daudz emociju. Mēs jau pat necerējām, ka piedzīvosim šo brīnumu, būt par vecākiem, – stāsta Reičela – Olivers ļoti sirsnīgi izturās pret Īzaku. Ja jaunākais brālis raud, viņš noteikti to samīļo. Viņiem tiešām ir īpaša saikne”.

LASI VĒL: Ārsti padomāja, ka mazulim ir audzējs. Bet izrādījās, ka viņam iekšā attīstījās dvīnis-parazīts

Novēlēsim šiem brīnumainiem „dvīņu” brāļiem labu veselību!

Avots: marketium.ru 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru