Viņa iztērēja 470 tūkstošus dolāru, lai kļūtu līdzīga Kimai Kardašjanai. Kas sanāca?

24 gadus vecā Dženifere Pamplona vienmēr ir gribējusi tik pat apjomīgu sēžamvietu, kāda ir Kimai Kardašjanai. Paskatoties uz sevi spogulī, viņa nevienu reizi nešaubījās, ka viņas dibenam ir jābūt daudz lielākam.

Meitene stāsta, ka plastiskā ķirurģija ne tikai palīdzēja viņai mainīt dzīvi, bet arī izārstēja no depresijas.

Pavisam drīz Dženifere saprata, ka no dzīves vēlas iegūt daudz vairāk. Tādēļ turpmāko septiņu gadu laikā viņa palielināja sev krūtis, veica liposakciju, izlaboja degunu un izņēma sev četras ribas.

“Man ārsti prasīja, vai es nebaidos nomirt no tik daudz operācijām. Es iedomājos, ja gadījumā kas tāds pēkšņi notiks, es vismaz nomiršu skaista un laimīga,” tā interneta aģentūrai “Caters News” stāsta meitene.

Par laimi, Dženiferes ārējais izskats nāca meitenei par labu, jo viņa pašlaik lieliski pelna, pateicoties savām plastiskajām operācijām. Viņa piedalījās Versache modes skatē, viņa ir izveidojusi savu kosmētikas līniju, kā arī piedalās realitātes šovā, kurā tiek runāts un izgaismots viss par un ap mākslīgo bārbijas leļļu dzīvi.

“Cilvēki saka, ka esmu muļķe, taču esmu paguvusi sasniegt jau ļoti daudz,” paskaidro Dženifere. “Es piedzimu nabadzīgā Brazīlijas lauku rajonā. Tagad esmu ieguvusi pasaules slavu un man pieder savs uzņēmums.”

“Es atbalstu savu ģimeni un ziedoju naudu labdarības organizācijās. Turklāt es nedzeru un nelietoju narkotikas. Ar katru dienu cenšos kļūt par labāku cilvēku!”

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Arzamniece...</cite>

    Nu kad paliks vecaka..tad sapratis,ka jauniba ir atri parejoss netikums…vares savu lielo di….su sagumzitu vazat līdz….nu kāds tur skaistums…krople…..

Pievienot komentāru