Spēcīga un pasargājoša lūgšana visai ģimenei

Lai pasargātu savu ģimeni no skaudīgām acīm, iesakām noskaitīt šo aizsargājošo lūgšanu. Ar tā Kunga un viņa Svēto palīdzību, jums nebūs vairs jābaidās no ļaunu cilvēku runām un ļaunajām acīm. Jūsu mājā atgriezīsies miers, laime un labklājība.

Skaudīgi cilvēki, kas ir pārpildīti ar naidu un ļaunumu, ir bijuši visos laikos. Jau kopš seniem laikiem šādi ļauni cilvēki ir traucējuši dzīvot labiem, gaišiem un svētīgiem cilvēkiem. Viņi katru reizi cenšas atrast piemērotu mirkli, kad ar savu negatīvismu un ļaunumu kādu “apbērt”. Gribat jūs to vai nē, bet jūs tik un tā dzīvē atradīsieties situācijā, kad kāds ļauns cilvēks būs jums vēlējis ļaunu. Tikai pareizticīgo lūgšana, kas vērsta pie Dieva, pasargās jūs un jūsu ģimeni no ļaunuma un likstām, kuras vēlējuši jums ne visai labi cilvēki.

Kā sagatavoties lūgšanai pret skauģiem?

Līdzko jūs jūtat kaut ko nelāgu, labāk pat pirms dažādām nepatikšanām, dodieties uz baznīcu. Aizlūdziet par katra ģimenes locekļa labklājību, labāk to darīt pie Jēzus Kristus, Svētā Nikolaja vai Svētās Jaunavas Marijas ikonas. Nolieciet svecītes par savu tuvinieku veselību un labklājību. Paņemiet baznīcas sveces arī mājās, jo tās ļoti noderēs, kad sāksiet spēcīgo mājas attīrīšanu savas ģimenes labklājības uzlabošanai.

Kad būsiet palikuši mājās vieni, aizdedziet 12 sveces. Blakus tām nolieciet mājās esošās ikonas un trauku ar svēto ūdeni. Ar tīru sirdsapziņu pasakieties Visuvarenajam par sniegto veiksmi un lūdziet piedošanu par katru ģimenes locekli. Tagad jūs esat gatavi ķerties klāt pašam galvenajam – pie lūgšanu lasīšanas, kas pasargās gan jūs, gan jūsu ģimeni no ļauniem cilvēkiem un ļaunajām acīm.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru