Viņa 6 gadus lūdzās pēc bērna, bet pēc tam vienkārši atstāja to dzemdību namā

Man ir māsīca Daša. Viņai ir 40 gadi, aiz muguras ir 2 nelaimīgas laulības un bērnu trūkums. Viņa strādā, dzīvo īrētā dzīvoklī un vispār jau bija diezgan laimīga. Bija.

Pirms 6 gadiem, acīmredzami sapratusi, ka bioloģiskais pulkstenis ietu uz priekšu divtik ātri, viņa nolēma dzemdēt bērnu. Tajā brīdī vīrs ideju atbalstīja, bet viņiem nekādi neizdevās tikt pie bērna.

LASI VĒL: Neizturot dzemdības, jaunā māmiņa iekrita komā. Un te medmāsai ienāca prātā doma, kuru sākotnēji var uzskatīt par pilnīgām muļķībām

Pastāvīgu skandālu un pārmetumu dēļ laulība izjuka. Bet Dašu tas neapturēja, vēlēšanās dzemdēt bērnu pārtapa par maniakālu ideju. No kura katra stāvoklī palikt viņa nevēlējās, tāpēc gadījuma sakari bija izslēgti. Vīrieši, kuri uzsāka ar viņu attiecības, aizbēga, tiklīdz uzzināja par viņas vēlēšanos palikt stāvoklī. Tāpēc viņa vērsās pēc palīdzības pie medicīnas.

Tika veikti vairāki mākslīgās apaugļošanas mēģinājumi, bet bez rezultātiem. Pirms pāris gadiem Daša aizrāvās ar reliģiju, sāka apmeklēt baznīcas, lūgties, braukāt pa svētvietām, neaizmirstot atkal un atkal no jauna palikt stāvoklī ar mākslīgās apaugļošanas palīdzību. Nauda šim mērķim tika iztērēta diezgan liela.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru