Vienmēr izvairieties no pieskārieniem jūsu matiem! Esiet piesardzīgi!

Kas obligāti ir jāzina par pieskārieniem!

  • Nekādā gadījumā necentieties likt sev pierast pie nepatīkamiem pieskārieniem. Zemapziņas signālus ignorēt nedrīkst! Ja kaimiņam vai kolēģim ir paradums draudzīgi jums uzsist pa plecu, un jums tas ir nepatīkami – pārtrauciet to jebkādā veidā. Tiešā veidā pasakiet, ka jums nepatīk familiaritātes. Savādāk jūs riskējat dienas laikā iztērēt savus spēkus nevis darbā, bet gan cīņā ar svešām enerģijas plūsmām.
  • Obligāti izvairieties no pieskārieniem jūsu matiem! Matiem, it sevišķi sieviešu, visās kultūrās ir svēta nozīme – tie sievišķā spēka nesēji. Daudzi maģiskie rituāli notiek ar matu šķipsnu, jo tie gluži kā antenas akumulē enerģiju. Uz matiem ir visvienkāršāk taisīt piebūrumu vai lāstu. Nekādā gadījumā nelietojiet svešu ķemmi – arī tie ir pieskārieni. Izņēmums – profesionāla friziera darbs.
  • Mugurai labvēlīgi ir pieskārieni virzienā no apakšas uz augšu, bet tie atļauti tikai pašiem tuvākajiem vai arī masierim. Pieskārieni mugurai pret jūsu gribu vienkārši var izveidot plaisu jūsu biolaukā. Vai jūs esat ievērojuši, kā it kā draudzīgs uzsitiens pa muguru gandrīz vienmēr ir nepatīkams, ja to dara jums svešs cilvēks? Tā organisms signalizē par briesmām. Toties, cik gan patīkami mums ir, kad mūs no muguras apķer mīļais – mūsu aura šajā brīdī saņem spēcīgu enerģijas devu. Organisms nevar neitrāli un vienaldzīgi reaģēt uz pieskārieniem mugurai – tas ir vai nu ļoti patīkami, vai arī izraisa vēlmi atgrūst. Ieklausieties sava ķermeņa signālos.
  • Īpaši jāpiemin pieskārieni vēderam, it sevišķi tā zemākajai daļai. Tā daļa ir tik ļoti jūtīga (jo tā glabā seksuālo enerģiju), ka pat skatienu uz to var salīdzināt ar pieskārienu. Atklāts vēders – tā ir tieša piekļuve jūsu enerģijai. Nedāļājiet to pa malu malām, labāk atstājiet to pašiem tuvākajiem. Ja jūs nevarat atturēties no palielīšanās vasarā ar savu burvīgo vēderiņu, tad nēsājiet sudraba rotaslietas, sarkano jašmu vai arī karneolu – tie atvaira ļauno aci no vēdera.
  • Kad jūs nevarat izvairīties no nepatīkamiem pieskārieniem – turiet pigu dūrē.

Biežāk pieskarieties mīļajiem cilvēkiem un pēc iespējas izvairieties no svešiem pieskārieniem. Lai jums veicas!

Avots: cluber.com.ua

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru