“Paveiksies tikai trim”: Lūk kas sagaida visas Zodiaka zīmes 2019. gadā Pilnais horoskops

2019.gadā astrologi paredz virkni pārmaiņu visām zīmēm. Kādu gaida liela peļņa, bet citam lemts iemīlēties. Kopumā jaunais gads būs grūtāks par aizejošo, raksta  Bucataria Noastra. Ko tad sagatavojušas zvaigznes dažādajām zīmēm? Lasiet:

Auns

Gada pirmajā pusē Aunam būs daudz iespēju mainīt savu dzīvi uz labāko pusi. Viņiem būs iespēja pierādīt sevi darbā un saņemt paaugstinājuma piedāvājumu.

Gada otrajā pusē vajadzētu pievērst uzmanību savai veselībai, jo iespējami hronisko slimību saasinājumi. Dodiet savam organismam iespēju atslābināties un atpūsties.

Vērsis

Visu gadu Vērsis cītīgi strādās un tas nesīs nesliktus ienākumus. Daži pat pieņems lēmumu beidzot uzsākt savu biznesu, un lai arī darba būs pāri galvai, viss iecerētais izdosies.

Daudzi no tiem, ar kuriem šajā gadā satiksieties, paliks jūsu dzīvē ilgu laiku. Vientuļos Vēršus gaida pārmaiņas personīgajā dzīvē; galvenais – esiet izlēmīgāki un neiedziļinieties pārdomās, vai jūs rīkojieties pareizi.

Dvīņi

Dvīņi gūs panākumus it visā, kam ķersies klāt. Īpaši labvēlīgas zvaigznes būs visām radošajām profesijām: tās gaida jauni, labi apmaksāti projekti.

Taču šai medaļai ir arī otra puse: atdodot visu sevi darbam jūs variet radīt nesaskaņas ģimenē. Tāpēc, centieties veltīt laiku saviem tuviniekiem, sarīkojiet viņiem jaukus pārsteigumus.

Vēzis

Vēzis būs noguris no sabiedrības, noslēgsies sevī un kontaktēsies pēc iespējas mazāk ar apkārtējiem, varbūt pat ar saviem tuvākajiem cilvēkiem. Personīgajā dzīvē iespējami konflikti ģimenē.

Lai izvairītos no nepatikšanām, pacentieties sevi pārvarēt un reizēm iziet sabiedrībā, ceļot, veidot jaunus kontaktus un nezaudēt saikni ar saviem draugiem un tuviniekiem. Un netērējiet savu laiku tiem cilvēkiem, kas jūsu dzīvē ienes tikai sliktas emocijas.

Lauva

Gada pirmajā pusē Lauva visu laiku atradīsies uzmanības centrā, bet viņa nopelni darba laukā beidzot tiks novērtēti pēc nopelniem. Viņš dabūs paaugstinājumu darbā un līdz ar to arī jaunus darba pienākumus.

Uzmanību pieprasīs arī tuvinieki, kuri sagādās problēmas un Lauvai tās būs jāatrisina. Sadaliet savus spēkus un nepārpūlieties. Padomājiet – kas vajadzīgs tieši jums un nesteidzieties risināt citu problēmas.

Jaunava

Jaunavām šis gads būs darbs pie kļūdu labošanas un gala iznākuma vērtējums. Ir iespējams, ka pavasarī jūs uzlabosiet savas attiecības ar kolēģiem, un iespējams, pat dienesta romāns, kurš var beigties ar laulībām.

Gada otrajā pusē Jaunavas var saņemt interesantu biznesa piedāvājumu. Kārtīgi izvērtējiet visus par un pret, skurpulozi izstudējiet biznesa plānu un par partneriem izvēlieties tikai uzticamus cilvēkus.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru