Viena vienkārša kustība, kas palīdzējusi notievēt jau simtiem cilvēku! Tikai 1 minūte dienā…

2Vingrinājums “Astotnieks”

Zemāk norādīto vingrinājumu pašā sākumā nepieciešams pildīt vismaz vienu minūti (bez pauzēm, nepārtraucot kustību) un vēlams to darīt apmēram divas līdz četras reizes dienā. Vingrinājuma izpildes laiku nepieciešams pakāpeniski palielināt līdz divām vai trim minūtēm. Lai nepalaistu garām kārtējo vingrinājuma izpildes laiku, iesakām sev telefonā uzlikt atgādinājumu. Starp citu, šādā pašā veidā varat uzlikt sev atgādinājumu, lai izdzertu dienā nepieciešamo ūdens daudzumu.

Zālē šo vingrinājumu parasti veica ar vingrošanas stieni, bet mājas apstākļos šo pašu funkciju lieliski veiks arī visparastākais dvielis.

  1. Nostājieties taisni, kājas novietotas plecu platumā. Dvieli paņemiet aiz tā pretējās malas galiem un izstiepiet to vertikāli sev priekšā. Nemainot to, cik stipri esat nostiepuši dvieli, pagrieziet rokas pa labi, tad uz augšu, veiciet pusapļa iezīmēšanu virs galvas, un pārlieciet rokas uz ķermeņa kreiso pusi.3
  2. Mainot roku atrašanās vietu (kā norādīts foto), uzzīmējiet pusaplīti arī pretējā virzienā.4
  3. Veicot šīs kustības, izskatīsies, ka gaisā zīmējat astotnieku. Svarīgi! Centieties sekot līdzi savām kājām, lai tās paliek nekustīgas, nav nekādas vajadzības pārāk traki kustināt arī gurnus.5

Lūk, šādi izskatās vingrinājuma izpilde dzīvē!

Vingrinājums lieliski nostiprina vēdera, muguras un roku iekšējo muskulatūru. Jau pēc divām nedēļām iesakām izmērīt savu vidukļa apkārtmēru – būsiet patīkami pārsteigtas par iegūtajiem rezultātiem!

Rezultāti būs vēl iedarbīgāki un redzamāki, ja divas nedēļas pirms šo treniņu uzsākšanas ieturēsiet atslodzes dienu (attīrīsiet savu organismu ar ēdina palīdzību).

Sāciet šo vingrinājumu pašas un pastāstiet par to arī savām draudzenēm!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru