Bez-rauga maize tiek uzskatīta par veselīgāku un vēlamāku par parasto pufīgo baltmaizi. Daudzas saimnieces jau sen meklē ideālu šī produkta recepti. Tāpēc mēs esam sagatavojuši brīnišķīgu un vienkāršu variantu, kā pagatavot maizi bez rauga un speciāla ierauga pievienošanas.
Šo recepti daudzi zina ar nosaukumu “Labā maize”. Tās izgudrotājs ir doktors Torsunovs. Tie, kuri ir gatavojuši šo maizi, apgalvo, ka, jo ilgāk maize stāv, jo garšīgāka tā kļūst!
Kā pagatavot maizi bez rauga
Sastāvdaļas
- 800 grami 1. šķiras milti
- 75 grami rudzu milti
- 100 grami piena pulveris
- 2 tējkarotes koriandra
- 1/3 tējkarotes kardamona (nav obligāta lieta)
- Šķipsniņa zvaigžņveida anīsa (ķimenes vai anīss)
- 1 tējkarote kanēlis
- 3–6 tējkarotes cukura
- 2 tējkarotes sāls ar kaudzi
- 1—3 tējkarotes sodas
- 1/2 tējkarote citronskābes
Šķir nākošo lapu un uzzini kā pagatavot šo recepti