Veselīgas bez-rauga maizes recepte: visiem pareizas ēšanas cienītājiem

Pagatavošana

  1. Sasmalcini garšvielas. Pēc tam savieno visas sastāvdaļas, pievieno 600 ml kefīra un maisi, līdz izveidojies tāds biezums, kāds ir mannas biezputrai. Ja pievienosi vairāk kefīra, tad maize būs vēl maigāka.
  2. Iesmērē cepšanas formu ar sviestu.
  3. Atkarībā no iegūtās konsistences ielej vai ieliec mīklu formā. Liec cepties cepeškrāsnī uz viszemāko temperatūru. Mīklai apjomā ir jāpieaug divas reizes. Nedaudz vairāk nekā pēc stundas izņem to no cepeškrāsns.

Ielāgo: sauso maisījumu var glabāt ne ilgāk par 7 dienām ledusskapī. Lai tas ilgāk glabātos, pievieno citronskābi un sodu, pirms liec maisījumu cepeškrāsnī.

Pirmajā reizē maize ne visiem sanāk perfekta. Lai tā sanāktu, vajag praktizēt un variēt sodas un kefīra daudzumu.

Ja tu sagatavosi sauso maisījumu nedēļu uz priekšu, tad tev vajadzēs vienkārši sauso maisījumu samaisīt ar kefīru, un likt cepties cepeškrāsnī. Tas aizņems burtiski 5 minūtes.

Novēlam tev labu apetīti. Tāds produkts sniegs tev lielas daudzumu enerģijas un noderīguma. Tāpat organisms to viegli uzsūc.

Pagatavo šo garšīgo maizi un padalies ar draugiem ar recepti!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru