Vergi un valdītāji: no kuras Zodiaka zīmes jūs esat atkarīgi

Mēs visi esam no kaut kā atkarīgi. Vai no kāda. Attiecību sākumā šo atkarību bieži jauc ar iemīlēšanos un citām jūtām, tomēr nedaudz vēlāk tā var kļūt graujoša un ļoti sāpīga.

Astrologi apgalvo, ka katrai Zodiaka zīmei ir neveselīga tieksme pēc noteiktiem cilvēkiem. Uzzināsiem kaut ko par to sīkāk!

Auns ir atkarīgs no Skorpiona

Auns visādi cenšas iegūt lepnā Skorpiona uzmanību, bet velti. Šajās attiecībās visā pilnībā strādā lieliskā dzejnieka citāts: “Jo mazāk mēs sievieti mīlam, jo vairāk mēs viņai patīkam…” Tikai Skorpions cenšas aizšmaukt no visu kontrolējošā Auna, tikko kā pēdējais sāk ar dubultu spēku censties iegūt iecerētā uzmanību.

Vērsis ir atkarīgs no Strēlnieka

Ieraugot Strēlnieku, Vērsis uz ilgu laiku zaudē mieru. Tas viss tāpēc, ka šie divi ir ļoti, ļoti atšķirīgi. Strēlnieks pēc dabas ir nepastāvīgs cilvēks. Šodien viņš domā vienu, bet rīt – jau kaut ko citu. Konservatīvais Vērsis visādi cenšas panākt Strēlnieku arī skrējienā, saprotot, ka tas nav viegli, iekrīt nīkumā un pat depresijā sava bezpalīdzīguma dēļ.

Dvīņi ir atkarīgi no Mežāža

Šīs zīmes arī ir dažādu planētu būtnes. Dvīņus savaldzina Mežāžu spēja sistematizēt savu dzīvi un plānveidīgi sasniegt mērķus. Viņu pašu dzīvē valda pilnīgs haoss, un viņi cer no Mežāžiem iemācīties kaut ko jaunu. Bet praksē notiek tā, ka pavisam drīz Dvīņi atzīst savu nepilnīgumu un kļūst vēl nelaimīgāki.

Vēži ir atkarīgi no Ūdensvīra

Vēži ir tieši, un vienmēr visu saka, kā ir. Ūdensvīri savukārt ir ļoti noslēgti, viņi reti atzīstas sava sliktā garastāvokļa iemeslos, un reizēm pat vispār noklusē nopietnas problēmas. Šī iemesla pēc attiecībās Vēzis jūtas kā līmlapiņa, bet Ūdensvīram, tieši otrādi, ir tīri ērti. Visā visumā, brīvību mīlošie Ūdensvīri kopār ar Vēzi jūtas ērti. Viņu atkarība pat uzjautrina šo sapņotāju pašcieņu.

Lauvas ir atkarīgas no Zivīm

Šie divi reti veido attiecības. Tomēr, ja tas ir noticis, tad Lauva tūlīt pat iekrīt atkarībā no Zivīm. Tas viss tāpēc, ka pirmais cenšas vismaz kaut kā iekustināt Zivis. Viņš patiešām uzskata, ka viņš ir atbildīgs par viņas dzīvi. Tikai Zivīm gan ir vienalga. Viņas viss apmierina. Viņas var vēl pat skandālu sarīkot, visos grēkos apvainojot Lauvu, protams.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru