Sievietes vīriešus izvēlas kā kurpes. Piecas kļūdas, kuras nevajadzētu pieļaut

Kurpes sievietēm kalpo kā ārstniecības līdzeklis, slepenais ierocis un, lai arī cik dīvaini tas nešķistu, indikators viņas attiecībās ar vīrieti.

Daudzas sievietes nemaz nezina, ka savus dzīves biedrus izvēlas tieši tāpat, kā kurpes. Šeit ir pāris svarīgi noteikumi un ieteikumi, no kā vajadzētu izvairīties.

  1. Lai tik nevajadzētu staigāt basām kājām

Daudzas sievietes apaviem pievērš ļoti maz uzmanības. Viņu galvenā doma ir – ka tik vispār ir ko vilkt kājās. Vai arī satiekas ar cilvēkiem, kuriem nav īsti dvēseliskas saiknes. Viņas šajās attiecībās ir tādēļ, lai nevajadzētu būt vienām. Vai arī apprecas, jo “ir pienācis laiks”. Taču, tāpat kā apavi, kas pilda ne tikai savu galveno mērķi, arī vīrietis blakus sievietei ir kā dekorācija. Ar šo cilvēku kopā jājūtas labi, viņu ir jāmīl. Citādāk kāda vispār jēga no tādām attiecībām?

  1. Uz visu dzīvi

Ir dāmas, kuras apavus iegādājas vismaz tuvākajiem 10 gadiem. Vai vismaz pieciem. Viņas gadiem staigā ar vieniem un tiem pašiem apaviem. Šajā gadījumā ar vīriešiem nav jāsaprot pilnīgi tas pats, jo laulība, kas ir reizi un uz visu mūžu, ir tas ideāls, ko daudzas sievietes cenšas dzīvē sasniegt. Taču ar nodomu izvēlēta kāzu kleita vien pāris nedēļas, kopš sieviete sākusi attiecības ar vīrieti, ir ļoti slikta zīme – precīzāk, milzīga kļūda! Nekad nedrīkst pieturēties ne pie apaviem un arī ne pie vīrieša ar domu, ka tā ir jūsu pēdējā iespēja.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Aija</cite>

    Ir skaidrs, ka strādājot 9-18 algotu darbu neko nenopelnīsi, knapi sanāks dzīvošanai – samaksāsi par īri, nopirksi pārtiku un atkal gaidi algu, varbūt starplaikā atļaujoties kādu mazu prieciņu. Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto, uzturēt sev krāšņu sievieti. Pievienojies cilvēkiem, kas pārvalda savu veiksmi! goo.gl/MsyJs7

  • […] LASI VĒL: Sievietes vīriešus izvēlas kā kurpes. Piecas kļūdas, kuras nevajadzētu pieļaut […]

Pievienot komentāru