Vēlaties uzzināt, kādu pārsteigumu jums ir sagatavojis jaunais gads?

Izvēlieties jebkuru dāvanu, lēnām aizskaitiet līdz 10 un jūs ieraudzīsiet, kas jūs sagaida. Nesteidzieties, ieskatieties uzmanīgi, kura no dāvanām jums iepatiksies vairāk par pārējām -tas nozīmē, ka tā ir jūsu, un ir paredzēta tieši jums.

1. Ja jūs izvēlējāties pirmo dāvanu, šis gads būs dāsns finanšu jomā. Parādīsies jauni peļņas avoti, daudzi vēlēsies atvērt savu biznesu vai arī atrast papildus darbu. Naudai patīk strādāt, tāpēc neglabājiet to zem spilvena, bet nesiet uz banku – tā naudas kļūs vēl vairāk. Iespējams, jums atdos kādu vecu parādu, par kuru jūs jau sen esat aizmirsuši vai arī jūs vinnēsiet naudas balvu loterijā. Bet nauda, cik viegli atnāca, var tikpat viegli arī aiziet, tāpēc esiet uzmanīgi un taupiet savas finanses!

LASI VĒL: Izvēlies grāmatu – un tā parādīs Tev ceļu, pa kuru Tu atradīsi laimi. Paša likteņa norāde!

2. Ja jūs izvēlējāties otro variantu, šis gads gatavo jums negaidīti patīkamas ziņas. Tā var būt ilgi gaidīta ziņa vai zvans, kuru jūs ilgi esat gaidījuši. Tāpat šis variants var liecināt par to, ka jums būs darīšanas ar svarīgiem papīriem, kaut kāds papīru jautājums atrisināsies jums par labu. Tā ir komunikāciju, saziņas, pārrunu zīme, kas jums izrādīsies labvēlīga vai vienkārši patīkama.

3. Ja jūs izvēlējāties trešo variantu, Žurkas gads jums sniegs laimīgus brīžus. Veiksme būs jūsu pusē, jums veiksies visās lietās. Varat riskēt un mainīt savu dzīvi, pārmaiņu laiks būs ļoti labvēlīgs. Lai ko jūs arī neuzsāktu, viss padosies viegli, jūs vienmēr atradīsieties īstajā vietā īstajā laikā, parādīsies cilvēki, kuri būs gatavi jums palīdzēt. Bet nezaudējiet veselo saprātu – veiksme var jūs apdullināt.

Raksta turpinājums nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru