Veiksmīgāko Zodiaka zīmju reitings: no veiksmīgākajām līdz neveiksmīgākajām

  1. Zivis

Jūs gan ciešat neveiksmes, gan esiet veiksmes lutekļi. Jums ir paveicies mīlestībā, taču neveicas naudas lietās. Tāpēc par dzīves romantisko pusi variet neuztraukties, pat ja jūs esiet vientuļi, variet būt pārliecināti, ka jūsu liktenis jau stāv pie jūsu durvīm.

  1. Vēzis

Jūsu veiksme pieaug, kad jūs ceļat lielus nākotnes plānus. Lai izvairītos no neveiksmēm, jums ir jāsaprot atšķirība starp neveiksmi un neveiksmīgi pieņemtu lēmumu. Ir lietas, kuras jūs kontrolēt nevarat, piemēram, tuva cilvēka nāve, īpaši auksta ziema – tās ir neveiksmes. Citos gadījumos koncentrējieties uz pareiza lēmuma pieņemšanu. Ja jūs to nevarat, tad atrodiet kādu, kurš zina , kā to izdarīt un sadraudzējieties ar viņu.

  1. Strēlnieks

Dzīve ne vienmēr ir pret jums taisnīga. Jums ir bijuši arī grūti laiki, bet lielāko tiesu tāpēc, ka jūs esat paranoiķi. Taču tas nenozīmē, ka dzīve jums nepiespēlēs kādu veiksmīgu gadījumu un arī jūsu ielā būs svētki. Bet pagaidām mācieties no savām kļūdām un neveiksmēm un gūstiet labumu no tām.

  1. Svari

Jūsu dzimšanas dienā vienmēr līst. Melni kaķi bieži pārskrien jums ceļu, bet večiņas ar tukšajiem spaiņiem tā vien gaida, kad jūs parādīsieties viņu ceļā. Šādos gadījumos jūs vienkārši noraustiet plecus un mācieties mīlēt dzīvi visās tās izpausmēs, arī vissliktākajās. Un tad, kad jūs vismazāk gaidiet, veiksme ir klāt.

  1. Mežāzis

Jums neveicas kazino, loterijā, jūsu mīļākais skaitlis ir 13, un tas sevi attaisno. Neveiksmes seko jums uz katra stūra. Taču vienīgais, ko jums vajag, ir pārnākt mājās, atslēgties no ārpasaules un labi izgulēties. Ticiet – no rīta viss būs kā ar roku noņemts.

  1. Ūdensvīrs

Jūsu neveiksmes baidās no jūsu gribasspēka un nesalaužamā rakstura. Kā saka, tas kas jūs nenogalina, padara jūs stiprākus. Un pat tad, ja liekas, ka visa pasaule ir pret jums, jūs ceriet, ka kaut vai viens cilvēks nostāsies jūsu pusē. Un ziniet ko? Jums ir taisnība. Tāds cilvēks ir. Jūsu uzdevums- atrast viņu un nelaist vaļā.

  1. Dvīņi

Jūs neizlaižat nevienu negatīvismu. Jums apkārt viss jūk un brūk, izskatās, ka jūs kaut kādā veidā esiet sadusmojuši debesis un tās jums nav labvēlīgas. Pat ja kāds no augšas jums dāvās kripatiņu veiksmes, jūs atradīsiet veidu, kā šo lielisko iespēju palaist garām. Jūs variet pārvarēt savu neveiksmju joslu, ja atteiksieties padoties.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru