Vecenīte ielaida klaidoni pie sevis pārnakšņot. Pamodusies viņa jutās, it kā būtu nokļuvusi šausmu filmā…

Reiz kādā aukstā rudens dienā 66 gadus vecā Teksasa iedzīvotāja netālu no savas mājas satika bezpajumtnieku vīrieti. Uzzinot viņa skumjo stāstu viņa saprta, ka nevar ļaut viņam palikt uz ielas. Vecenīte uzaicināja vīrieti pie sevis, sasildīja un pabaroja. Bet, pamodusies nakts vidū, viņa piedzīvoja visspēcīgāko šoku.

Nakts vidū Smits, tā sauca bezpajumtnieku, pamodās no sitiena trokšņa. Vīrietis domāja, ka kāds cenšas ielauzties mājās, tāpēc gāja pārbaudīt, vai viss ir kārtībā. Bet, pietuvojies koridora durvīm, viņš izdzirdēja dūmu smaržu un uguns sprakšķēšanu.

LASI VĒL: 20 fotogrāfijas no Austrālijas, kas nevienu neatstās vienaldzīgu

Kā izrādījās, mājas bēniņos bija sācies nopietns ugunsgrēks. Apzinājies, ka viņa glābējas dzīvība ir briesmās, Smits uzreiz sāka rīkoties. Viņš tūlīt pat ieskrēja vecenītes istabā, kur jau sāka birt griesti, un izveda viņu no dūmu pilnās telpas.

Atcerējies, ka mājā atrodas vēl arī sievietes mazmeitiņas, viņš metās iekšā dūmu mutuļos, varonīgi izglābjot no uguns mazās meitenītes. Viņš paķēra abas un izlēca cauri ārdurvīm. Ģimene stipri sabijās, bet, par laimi, visi palika sveiki un veseli.

Māja, kurā sieviete nodzīvoja 40 gadus, nodega, bet bezpajumtnieka varonīgā rīcība izglāba dzīvību vecenītei un viņas mazmeitiņām.

LASI VĒL: Sieviete izmaksāja bezpajumtniekam vakariņas. Viņš pasniedza zīmīti, kuru viņa neaizmirsīs nekad

Ja tajā vakarā viņa nebūtu parūpējusies par tuvākajiem un nebūtu uzaicinājusi pie sevis mājās pārnakšņot svešu cilvēku, viņa un viņas mazās mazmeitiņas būtu aizgājušas bojā! Šis stāsts kārtējo reizi pierāda, ka pasaulē tomēr ir taisnība!

Kas attiecas uz māju, tad saimniecei visdrīzāk izdosies atgūt mājas vērtību ar apdrošināšanas palīdzību. Savā jaunā mājā viņa pārcelsies jau kopā ar Smitu, kurš grūtajā brīdī riskēja ar savu dzīvību, lai viņu glābtu!

Avots: marketium.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru