Vecāku horoskops: kļūdas, kuras tu pieļauj, audzinot bērnu

Katrs pret savu atvasīti cenšas izturēties tik labi cik vien iespējams, ieaudzinot labākās īpašības.

Tomēr ir vairāki faktori, kas to ietekmē, piemēram darbs un stress. Nereti bērni tiek atstāti novārtā un tiem netiek veltīts pietiekami daudz uzmanības vai laika.

Bērnu audzināšana bez kļūdu pieļaušanām ir teju neizbēgama. Noskaidro, kādas kļūdas tu kā māte mēdz pieļaut, audzinot savus bērnus, atbilstoši horoskopam!

Auns

Tev šķiet, ka tavs bērns ir perfekts tāds, kāds ir. Tas beigsies ar to, ka viņš sāks slikti uzvesties sabiedriskās vietās un sagādās tev vilšanos (kad paaugsies), bet tev šķiet, ka viņš vienkārši nespēj rīkoties nepareizi. Tas ir ne tikai neveselīgi pašam bērnam, bet ir arī kaitinoši apkārtējiem. Tu vari mīlēt savu bērnu un vienlaikus pieņemt, ka viņš nav ideāls.

Vērsis

Tu gandrīz nevienam neļauj paturēt rokās tavu mazuli. Piesardzība ir laba lieta, bet dažreiz tu pāršauj pār strīpu. Visi saprot, ka tev ar mazo ir ļoti cieša saikne, bet, kad tā ir pārāk cieša, to var pārprast un uztvert kā dīvainību.

Dvīņi

Tu par visu uztraucies. Tā vietā, lai tiktu galā ar problēmu, tu no mušas uzpūt ziloni un pārāk satraucies par to. Tev šķiet, ka tas ir labi, jo tādā veidā pārliecini sevi, ka esi iedziļinājusies notiekošajā, taču patiesībā tu tikai padari mātes pienākumus grūtākus nekā tie ir.

Vēzis

Tu raudi ikreiz, kad bērns raud. Dažreiz emocijas ir tik spēcīgas, jo mātes loma prasa ļoti daudz, kaut arī tu vēlies būt stipra. Tāpēc katru reizi, kad bērnu nevar nomierināt, jūs abi kļūstat par spalgu duetu.

Lauva

Tu pārāk daudz dod saviem bērniem, un tādā veidā iztukšo sevi un atstāj novārtā savu garīgo un fizisko veselību. Lieki teikt, ka tas nav labi. Pat, ja centies sniegt viņiem visu to labāko, vislabāk būtu atrast līdzsvaru savos mātes pienākumos.

Jaunava

Tev šķiet, ka nedari pietiekoši daudz. Tu esi perfekcioniste, tāpēc ir saprotams, kāpēc tu sev pārmet, kad viss nesanāk perfekti. Tomēr ar bērniem nekas nevar būt perfekti. Vienmēr būs nekārtība, un svarīgi ir tas, kā tu ar to tiec galā.

Svari

Tu pārāk daudz uztraucies par to, ko dara citi vecāki. Tas vien, ka kāda cita māte paveica ko īpašu un būtu pelnījusi gada mātes titulu, nenozīmē, ka tev jānoniecina savas spējas. Ja dari visu tik labi, cik vari, tad tev nav, par ko uztraukties. Citādi tu tikai palaidīsi garām pozitīvo, ko sniedz vecāku loma, jo būsi iejutusies kāda cita ādā.

Skorpions

Tev šķiet, ka nepietiek resursu, lai sniegtu bērnam visu to labāko. Tu izdari spiedienu pati uz sevi it kā nepietiekamo finanšu dēļ un jūties tā, it kā bērnam kaut ko atņemtu.

Strēlnieks

Tu pārāk uzticies bērna instinktiem. Lai arī bērns “pateiks”, kad kaut kas nebūs kārtībā, tev ir jābūt noteicējai. Līdz ar mātes lomu, dzīve mainās, un, lai arī tev ir vislabākie nodomi, tev ir kārtīgi jāizvērtē katra situācija un atbilstoši jārīkojas.

Mežāzis

Tu nekad nepieņem citu cilvēku palīdzību. Lai arī esi ļoti apņēmīga, palīdzības noraidīšana par tevi neko labu neliecina. Daudzi jau ir izaudzinājuši bērnus un var nodot tālāk savas zināšanas. Kad tu nepieņem jebkādu palīdzību, tad patiesībā kaitē savam bērnam.

Ūdensvīrs

Tu nekad neizej no mājas, jo tik ļoti esi iegrimusi vecāku lomas pildīšanā, ka neatliek laika nekam citam. Patiesībā tev ir laiks. Mēs vienkārši pārāk noslogojam sevi un tikmēr norobežojamies no ārpasaules.

Zivis

Bieži vien tu rīkojies pretēji saviem instinktiem. Dziļi sirdī tu apzinies, kas bērnam būtu vislabākais, taču tik ļoti uztraucies, ka varētu kaut ko izdarīt nepareizi, ka netici saviem instinktiem. Tev ir vairāk jāuzticas sev.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru