Vecāki vai pamira, ieejot palātā pie mazās meitiņas, kura cīnījās par savu dzīvību. Tas, ko izdarīja medicīnas darbinieks, viņus šokēja!

Mazulīti iemīlēja pilnīgi visi nodaļas darbinieki. Bet īpaši viņai pieķērās kāds jauns vīrietis vārdā Deins Pratts. Tieši viņš sekoja līdzi meitenītes stāvoklim, uzraugot viņas dzīvības rādītājus monitorā. Vīrietis lieliski saprot tās šausmas un bailes vecāku acīs, kad viņi redz savu mazulīti, kas ir pieslēgts pie visām šīm ierīcēm. Tāpēc viņš cenšas veltīt uzmanību un atbalstīt katru mazo pacientu, ar kuru strādā.

Reiz Pārkeras vecāki, ienākot meitiņas palātā, gandrīz pamira no izbrīna. Blakus mazulītei sēdēja Deins un lasīja viņai grāmatu! Izrādās, Pratam ļoti patīk lasīt. Tajā dienā viņš iepazīstināja meitenīti ar pasaku “Vilcieniņš, kurš varēja”. Pēc medicīnas darbinieka vārdiem, šī grāmata lieliski raksturo Pārkeru, viņas gribasspēku un tieksmi dzīvot!

LASI VĒL: Dzemdību laikā sieviete pārstāja elpot. Kad vīrs no viņas atvadījās, viņš pateica viņai svarīgus vārdus

Šīs aizraujošās Deina fotogrāfijas, kurās viņš lasa priekšā mazulītei Pārkerai, liek atkal noticēt labsirdībai un cilvēku cilvēcīgumam. Padalieties ar šo stāstu ar saviem draugiem. Iespējams, kādam šī vīrieša rīcība liks aizdomāties un motivēs rīkoties tieši tāpat, kā Deinam Pratam.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru