5 produkti, kurus labāk neēst pirms intīmajām attiecībām. Zinātnieki tos sauc par “libido slepkavām”

Māņticīgie cilvēki iet ar līkumu šo produktu plauktiem lielveikalos, ja viņiem tajā dienā ir randiņš. Un nē, mēs nerunājam par ķiplokiem (lai gan acīmredzamu iemeslu dēļ arī tos labāk neēst).

Frī kartupeļi

Cepti kartupeļi, kas satur transtaukus, ir atbildīgi par testosterona līmeņa pazemināšanos un asinsrites palēnināšanos (kas ir tieši pretēji tam, kas nepieciešams erekcijai). Turklāt frī kartupeļus parasti bagātīgi apber ar sāli, kas negatīvi ietekmē arteriālo asinsspiedienu.

LASI VĒL: Priekšnieks piezvanīja savam darbiniekam. Tas, ko viņš izdzirdēja, bija ļoti negaidīti

Hot-dogi

Hot-dogos ir pa pilnam ar piesātinātajiem taukiem. Paredzot tik svarīgu notikumu kā intīmās attiecības, labāk ir atteikties no jebkāda veida taukiem un no piesātinātajiem taukiem, jo īpaši. Tie izraisa asinsrites problēmas, bet jums taču ir nepieciešams, lai asinis vienmērīgi plūst pa visiem orgāniem. Kopumā jebkuru ātro ēdienu labāk ir izslēgt: pēc tā apēšanas jūs kļūsiet gausi un lēni.

Siers

Sieru dažreiz sauc par libido slepkavu. Tas var padarīt vīrieša spermu viskozāku (hurmai ir aptuveni tāda pati ietekme uz siekalām). Turklāt daudziem cilvēkiem siers izraisa smaguma sajūtu kuņģī.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru