Valsts prezidents Rīgas pilī sveic TTT sieviešu basketbola komandas spēlētājas un trenerus 60 gadu jubilejā

2018. gada 5. novembrī Valsts prezidents Raimonds Vējonis, atzīmējot komandas 60 gadu jubileju, Rīgas pilīs sveica TTT sieviešu basketbola meistarkomandas spēlētājas un trenerus.

Valsts prezidents uzsvēra, ka šogad Latvijas simtgadē tiek godināti cilvēki, kuri ar saviem darbiem ir veidojuši un turpina veidot mūsu Latviju. Arī TTT basketbola komandai novembris ir īpašs, jo tiek atzīmēta 60 gadu jubileja.

“Esat sevi pierādījusi kā stipra, saliedēta un profesionāla komanda gan basketbola laukumā, gan arī dzīvē. Jūsu teicamie sasniegumi basketbola laukumā bijuši iespējami, jo komandā valdīja patiess vienots gars un cilvēciskas rūpes vienam par otru. Pateicoties izcilām spēlētājām, profesionāliem treneriem un komandas saliedētībai, jūs esat sasnieguši daudzas basketbola virsotnes,” klātesošos sveica valsts prezidents.

Atzinīgus vārdus Raimonds Vējonis veltīja arī aktīvajai TTT Dāmu kluba darbībai, kas apvieno un saliedē vairākas paaudzes, organizējot dažādus sporta un veselības pasākumus, kā arī informē sabiedrību par izcilās TTT meistarkomandas vēsturiskajiem sasniegumiem.

Tikšanās noslēgumā Valsts prezidents visām TTT sieviešu basketbola meistarkomandas spēlētājām, treneriem un atbalstītājiem novēlēja stipru veselību, dzīvesprieku un ar savu bagāto pieredzi iedvesmot arī mūsu jaunos sportistus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru