Valriekstu čaumalu izvilkums – līdzeklis, kas ne reizi nav pievīlis!

Valriekstu čaumalu sastāvā ir virkne cilvēka organismam svarīgu un noderīgu elementu.

Izmetot miskastē valriekstu čaumalas, mēs liedzam sev iespēju iegūt visas to labvēlīgās īpašības, kas var palīdzēt uzlabot asinsvadu darbību un stāvokli, šādā veidā novēršot trombu veidošanos.

Tiem, kam ir hipertonija

Tiem cilvēkiem, kas cieš no hipertonijas, valriekstu čaumalu izvilkums varētu kļūt par lielisku profilaktiķi, kas normalizēs asinsspiedienu. Turklāt pagatavot šādu izvilkumu ir pavisam vienkārši.

No sākuma nepieciešams apēst 15 valriekstus, taču čaumalas nekādā gadījumā āra nemetiet. Tieši no šīm čaumalām tiks veidots izvilkums. Valriekstu čaumalas nepieciešams rūpīgi nomazgāt un pēc tam nosusināt. Ņemiet kaut kādu stikla vai emaljētu trauku un ielieciet tajā sagatavotās čaumalas.

LASI VĒL: Viss augusts būs kā viena liela baltā josla trim zodiaka zīmēm

Aplejiet čaumalas ar degvīnu (būs nepieciešama viena pudele) un nolieciet tās sausā un siltā vietā. Valriekstu čaumalām nepieciešams nostāvēt apmēram divas nedēļas, lai pēc tam jūs iegūtu patiešām unikālu ārstniecības līdzekli, kas būs bagāts ar kumarīnu.

Šī viela, nokļūdama asinīs, palīdz izšķīdināt un izvadīt no asinsvadiem trombus. Turklāt iegūtais ārstniecības līdzeklis spēj lieliski palīdzēt bronhu ārstēšanā, palīdzot attīrīt tajos esošos aizsērējumus.

Pret bezmiegu

Valriekstu čaulu izvilkumus izmanto daudzās tautas medicīnās. Kalmiku tautas medicīnā to izmanto kā līdzekli pret bezmiegu, galvas reiboņiem, krampjiem un pat stostīšanos. Lai iegūtu šo dabīgo ārstniecības līdzekli, Kalmakijā valriekstu čaumalas vāra pienā.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru