Valriekstu čaumalu izvilkums – līdzeklis, kas ne reizi nav pievīlis!

Valriekstu čaumalu pelnu izmantošana

Senāk cilvēki dedzināja valriekstu čaumalas. Pēc tam radušies pelni tika izmantot čūlu ārstēšanā. Lai iegūtu pēc iespējas labākus rezultātus, valriekstu pelnus nepieciešams sajaukt kopā ar vīnu un augu eļļu.

Ar šo pašu maisījumu smērēja galvas ādu, ja gadījumā nācās sasirgt ar alopēciju (daļēju vai pilnīgu matu izkrišanu). Tas palīdz daudz ātrāk sadziedēt dažādas rētas, kā arī palīdz veicināt jau iepriekš minēto matu augšanu.

Mūsdienās valriekstu čaumalu pelni daudz veiksmīgāk par augli spēj attīrīt ūdeni. Izrādās, ka ar šādu pelnu palīdzību iespējams attīrīt ūdeni no radiācijas. Šo pašu produktu izmantoja arī radioaktīvu produktu izvadīšanai no cilvēka organisma.

LASI VĒL: Vīrs pēc dzemdībām nosauca savu sievu par “ziloņmāti”, bet pavisam drīz viņa uzzināja, ka viņš viņu krāpj. Tad viņas dzīve mainījās par visiem 180 grādiem!

Produkta pagatavošanas process ir gaužām vienkāršs:

Valriekstu čaumalas var sadedzināt mājas apstākļos visparastākajā pannā: pēc iespējas smalkāk sasmalciniet čaumalas un lieciet tās uz uguns jebkādā tam paredzētā traukā.

Dedzināšanas laikā veidosies dūmi, tādēļ šajā brīdī nepieciešams ļoti aktīvi sākt maisīt trauka sastāvu. Process ilgst apmēram 15 minūtes. Pēc tam radušās ogles nepieciešams atdzesēt un samalt pulverītī (varat izmatot visparastāko virtuves piestu).

Iegūto pulveri izmanto ūdens attīrīšanai, kā arī lai atbrīvoti kuņģi un zarnu traktu no radiācijas produktiem. Lai to izdarītu, nepieciešams 1 – 2 ēdamkarotes pelnu glāzē ūdens un ik pa 15 minūtēm dzert pa divām ēdamkarotēm šāda ūdens.

Valriekstu čaumalas epilācijai!

Lai gan tas izklausās ļoti pārsteidzoši, taču valriekstu čaumalas var palīdzēt sievietēm atbrīvoties no nevēlamā ķermeņa apmatojuma.

Šo recepti izmantoja jau mūsu vecvecāsmātes – sajauciet valriekstu čaumalu pelnus ar nelielu ūdens daudzumu, līdz iegūta putrai līdzīga masa, pēcāk apsmērēt ar šo maisījumu tās ķermeņa daļas, uz kurām atrodas nevēlamais apmatojums. Lieliskais līdzeklis depilācijai ir gatavs!

Lūk, kādus labumus ne tikai skaistumam, bet arī veselībai iespējams iegūt ar visparastāko valriekstu čaumalu palīdzību.

Pievērsiet uzmanību tam, ka mūsu pieminētajās ārstniecības metodēs nekur nefigurē neviena ķīmiska viela, tas nozīmē, ka nav iespējami arī nekādi blakusefekti, kas varētu kaitēt organismam. Ja arī jums garšo valrieksti, tad noteikti izmantojiet kādu no mūsu ieteiktajām receptēm.

Esiet veseli un skaisti!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru