Vai jūs zināt, ka, ceļojot pa pasauli, šajās mājās ir iespējams dzīvot pilnīgi bezmaksas? Tikai ar vienu vienīgu noteikumu…

Iedomājieties, ka ceļošanas laikā jums ir ļauts palikt vislieliskākajās viesnīcās – no franču fermām līdz pat austrāliešu villām pludmalē.

Tas viss apmaiņā pret lielisku, mīļu un skaistu mājdzīvnieku pieskatīšanu. Uzņēmums ar nosaukumu “Trusted Housesitters” ļauj jums to darīt par apmēram 100 dolāriem gadā.

Uzņēmuma piedāvātā koncepcija ir pavisam vienkārša, bet ģeniāla. Šis uzņēmums apvieno cilvēkus visā pasaulē, kas vēlas ceļot, taču jūtas slikti un vainīgi, ka mājās nākas atstāt mājdzīvniekus. Tagad ir iespējams atstāt pieskatīšanai savu mājdzīvnieku uzticamiem un pārbaudītiem ceļotājiem, kas ir ar mieru pieskatīt jūsu māju un mājdzīvniekus, pretī jums jāsniedz viņiem iespēja palikt pa nakti.

Lai spētu palikt šajās mājās, ceļotājiem būs nepieciešama laba reputācija. To iespējams pavisam viegli iegūt, atliek vien savā pilsētā strādāt tā, lai iegūtu labas atsauksmes. Jūsu iespējas atpūsties savrupmājā palielināsies, ja jums uzrakstīs raksturojumu, bet identifikācijas dokumenti tiks pārbaudīti mājaslapā.

Līdzko visu iepriekš minēto būsiet izpildījuši, jums būs iespējams kravāt mantas un doties ceļojumā, lai paliktu sapņu villā un pieskatītu mīlīgos četrkājainos draugus. Ir cilvēki, kas iet prom no darba, lai šādi dzīvotu!

Iedomājieties, ka dzīvojat greznā villā un pretī par to jums prasa vien četrkājaino draugu pieskatīšanu.

Uzņēmums “Trusted Housesitters” sniedz šo iespēju cilvēkiem darīt par nieka 100 dolāriem gadā.

Viņi apvieno cilvēkus, kas vēlas ceļot pa pasauli, bet jūtas vainīgi, jo atstāj mājās savus mājdzīvniekus vienus.

Uzticami ceļotāji var iegūt bezmaksas apmešanos pat savrupmājās, kur pretī par to viņiem nāksies vien pieskatīt pašu māju un mājdzīvniekus.

Lai nokļūtu labākajās pasaules mājās, jums jānopelna sev laba reputācija.

To ir ļoti viegli izdarīt, ja esat ar mieru pieskatīt savā pilsētā mājdzīvniekus, pretī saņemot labas atsauksmes.

Tad jūs varēsiet droši doties ceļā, lai apmestos trīsstāvīgā savrupmājā, par kādu paši vienmēr esat sapņojuši…

…lai izbaudītu visforšāko pūkaino draugu kompāniju.

Avots: linkeni.info

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru