Šis vīrietis atgādināja visiem tēviem, ka arī mātēm nepieciešama atpūta

Pavisam nesen kāds tēvs publicēja lielisku fotogrāfiju, kurai klāt bija visiem tēviem veltīts vēstījums.

Savā ziņojumā viņš aicina visiem tēviem daudz vairāk iesaistīties savu bērnu audzināšanā un palīdzēt mātēm kā vien iespējams, sniedzot viņām pelnīto atpūtu, kuru viņas tik ļoti vēlas. Mēs esam pārliecināti, ka šis vīrietis tiešām ir pelnījis labākā tēva titulu.

Kāds imgur.com portālā reģistrējies vīrietis ar lietotāja vārdu “avidclimber” uztaisīja fotogrāfiju ar sevi, savu nomocīto sievu un viņu bērniņu. Attēlā mēs redzam, kā mamma bez spēkiem ir tiešām “atlūzusi”, kamēr mazais guļ tēvam uz krūtīm.

Zem šīs fotogrāfijas tika ievietots arī aizkustinošs teksts: “Pēc tam, kad mana sieva pagājušajā gadā uzvarēja olnīcu vēzi, mums beidzot bija iespējams laist pasaulē mūsu pirmdzimto.” Tad sekoja šāds teksts: “Īsts vīrietis rūpējas par saviem bērniem, kamēr mamma guļ tik ilgi, cik viņai nepieciešams.”

Šis jaunais vīrietis norādīja uz to, cik svarīgi ir atbalstīt savu otro pusīti bērnu audzināšanā un būt viņai līdzās. Konkrētā fotogrāfija iedvesmoja ne tikai vecākus, bet arī daudz tos cilvēkus, kas cīnās ar vēzi. Tas parāda jums, cik spēcīga var būt atklātība.

Visi tie, kam ir bērni, zina, cik grūti jaunajām māmiņām ir pirmie mēneši pēc bērniņa piedzimšanas.  Dzemdības sievietei ir dzīves lielākais pārbaudījums gan psiholoģiski, gan fiziski, jo to nav iespējams pielīdzināt nevienai citai dzīves pieredzei. Tādēļ, dārgie vīrieši, ieklausieties šī vīrieša un jaunā tēva sacītajā: “Viņa ir pārdzīvojusi ļoti nozīmīgus pārbaudījumus. Vīrieši, saprotiet to un kļūstiet par viņas sapņu vīru un vīrieti!”

Avots: marketium.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru