Katra saimniece droši vien ir saskārusies ar situāciju, kad biskvīts nekādi nesanāk gaisīgs.
Pat tad, kad dari visu, kā vajag pēc receptes, reizēm tā arī neizdodas panākt vajadzīgo rezultātu. Lai sanāktu klasisks biskvīts, kuru var izmantot desertos, pīrāgos un tortēs, pastāv daži knifiņi. Ir svarīgi tos zināt un obligāti ievērot. Tad neradīsies nekādas problēmas. Un tā, kā pagatavot gaisīgu biskvītu.
Padoms Nr. 1: sastāvdaļu temperatūra
Pilnīgi visām biskvīta sastāvdaļām ir jābūt vienādā temperatūrā. Jo temperatūra būs zemāka, jo labāk. Tas attiecas arī uz traukiem, kuros samaisīsiet sastāvdaļas.
Padoms Nr. 2: milti
Vairākas reizes izsijājiet miltus caur sietu.
Padoms Nr. 3: rūpīga sadale
Atdaliet olas baltumus no dzeltenumiem. Turklāt tas ir jādara ļoti rūpīgi, lai baltumos nepaliktu neviena pilīte no dzeltenumiem. Ir svarīgi šo ievērot, lai pēc tam olbaltumus varētu kārtīgi saputot.
Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu