Vācu autobūves uzņēmums Porsche Taizemē būvē luksusa dzīvojamo torni

Pēc Porsche ikoniskajām dzīvojamajām ēkām Štutgartē un Maiami, Bangkokā tiks uzcelta trešā šāda veida dzīvojamā ēka.

Vācu luksusa automobiļu ražotājs Porsche nesen ir atklājis Bangkokas Porsche Design Tower – īpaši grezna daudzstāvu daudzdzīvokļu nama – projektu, kas raksturots kā “arhitektūras šedevrs”.

Projektu īstenos nekustamā īpašuma attīstības uzņēmums Ananda Development, kā arī Porsche Design, kas ir automobiļu ražotāja luksusa preču nodaļa.

Dzīvokļu ēkā būs 22 Sky Villas, kuru platība būs no 525 kvadrātmetriem līdz 1135 kvadrātmetriem, un paredzams, ka to cena būs no 15 miljoniem ASV dolāru (13,59 miljoniem eiro) līdz 40 miljoniem dolāru (36,25 miljoniem eiro). Šajās Sky Villas būs gan četrvietīgi, gan divstāvu dzīvokļi.

Ēkā būs arī virkne citu greznu ērtību, piemēram, iekšēja spirālveida automašīnu uzbrauktuve, ko dēvē par “The Loop”, luksusa garāžas, kas ideāli piemērotas automašīnu kolekcijām, spa, baseins, trenažieru zāle un sociālās un biznesa atpūtas telpas.

Dzīvokļu kvartālam būs arī plaši balkoni, un tā dizainā būs daudz metāla un stikla. Tajā būs arī tādas funkcijas kā elektriski darbināmas skapīšu durvis un atvilktnes, kā arī augstas klases pielāgota sadzīves tehnika.

Projekts atradīsies Bangkokas Sukhumvit rajonā.

Plānots, ka šī 21 stāvu dzīvojamā projekta būvniecība sāksies 2025. gadā un tiks pabeigta līdz 2028. gada beigām. Tas būs trešais šāda veida tornis, ko būvēs Porsche Design; pārējie torņi atrodas Štutgartē un Maiami.

Porsche nesen uzsvēra, ka šie daudzdzīvokļu nami ir veids, kā uzņēmums var nodrošināt ekskluzīvu pieredzi saviem vērtīgākajiem un prasīgākajiem klientiem. Arī Dienvidaustrumāzija ir uzņēmuma nozīmīgs tirgus, galvenokārt tāpēc, ka šajā reģionā tiek rīkoti nozīmīgi automobiļu nozares pasākumi.

Porsche Lifestyle Group valdes priekšsēdētājs Stefans Bišers savā paziņojumā teica: “Mēs ar prieku paziņojam par sadarbību ar Ananda Development, kas ir nozīmīgs pavērsiena punkts mūsu nemitīgajos centienos sasniegt izcilību”. Šis projekts ir izsmalcināta dizaina un optimālas funkcionalitātes apvienojums.

“Mūsu vīzija ir radīt dzīves telpu, kurā uzplaukst cilvēka kaislība. Mēs tiecamies pēc kaislības katrā mūsu darbā, nodrošinot, ka mūsu projekti pārsniedz dzīvojamās telpas robežas un kļūst par individuālisma izpausmēm.”

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru